2777
2789
عنوان

شوهری که بیخبر میره مسافرت

84 بازدید | 4 پست

از هم دوریم من خونهدی پدرمم شوهرمم دیشب رفته بود با پسرعمش ولگردی تا ساعت دو شب .چون بار قبلا هم من خونه پدرم بودم دوبار رفته بود شمال بیخبر مجردی اینبارم زنگ میزدم گوشیش انتن نمیداد یا که خاموش بود ترسیدم رفته باشه شمال .گوشی خودش انتن نمیداد اخر زنگ زدم پسرعمش .ابروم رفت پیش پسرعمش انقدر به شوهرم زنگ زدم😭 حق داشتم پیگیر باشم یا نه؟ تازه طلبکار بود میگفت چرا به پسرعمم زنگ زدی.کلارفیق بازه قبلا منو تنها میذاشت تا دوشب باغ بود الان وقتی نیستم تا دیروقت بیرونه یا میپیچه میره شمال گوشیشم تا چندروز خاموشه.

بعد حسابی فحشش دادم و دعوامون شد بگید حق با کی بود حس میکنم زیاد بهش گیردادم.ولی نمیتونم قبول کنم بعد دوازده شب بیرون باشه مگه منو میذاره تا دو بیرون باشم که خودش باشه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادم رفیق باز عوض نمیشهشوهرخاله من 15ساله ایطوره. عین خالم نباش خودشو تباه درست شدن شوهرش کرده

دقیقا 

شوهر خاله من هم اینجوریع نزدیک به یک هفته خالم و دوتا بچه کوچیکش تو خونه تنها اونم پی خوشگذرونی

باید زندگی کرد   گاه با یک گل سرخ  گاه با یک دل تنگ  گاه با سوسوی امیدی کمرنگ