2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 121 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی میگی بوی عقده هات تا اینجا اومد شکل زشت رفتارشو ندیدی ، کی گفته عکس نگیره یا کی گفت یه عکس نگرفت ...

عقده که مشخصه کی داره که حتی با تصور اینکه یه روز شوهرش بخواد با خواهرزاده ش عکس تکی بگیره اینجوری به هم‌میریره توی تاپیک یکی دیگه  به سرچ توی اینستا کنی پره از عکس هایی که مهمونا با داماد یا عروس به تنهایی توی جایگاه عکس گرفتن اگه از نظر شما غیرطبیعیه کسی بخواد توی جایگاه عروس و یا داماد با عزیزش عکس دوتایی بگیره مشکل از جای دیگست

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
چقدر زشت حرف زدی اسی. ما اینجور جاها می گیم عروس چه ندید بدیده. قبل تو دایی بوده ها. واه واه شوهر بر ...

وا چه ربطی به شوهر داره من از نوع گفتنش قدم اومد و کرنه هم من هم داماد با همه کلی عکس تکی گرفتیم 

چه ربطی داره الان برادرزاده یا خواهرزاده خودت بخواد باهات تکی عکس بگیره شوهرت نباید بذاره؟ واقعاکه

همین دیگه تعجب میکنم از بعضی از کامنت ها 

کلا خانواده شوهر رو از اول دشمن خودشون می‌دونن و گارد دارن 

بعدا به مشکل میخورن و میگن وای فلانی اینو گفت فلانی اون کار رو کرد 

دیگه کارای خودشون رو نمی‌بینن که 

خب بگه بلند شو چی میشه مثلا 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عقده که مشخصه کی داره که حتی با تصور اینکه یه روز شوهرش بخواد با خواهرزاده ش عکس تکی بگیره اینجوری ب ...

آدمی که خودشو زده به خواب نمیشه بیدار کرد شما با عقیده هات خوش باش 

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

عقده که مشخصه کی داره که حتی با تصور اینکه یه روز شوهرش بخواد با خواهرزاده ش عکس تکی بگیره اینجوری ب ...

عزیزم😂اصلا قضیه عکس گرفتن نیست قضیه اینکه لحن گفتنش خیلی بد بود و اینکه رفته به بقیه گله هم کرده این رفتارهاس ک قشنگ نیست وگرنه من میگم که کلی با بقیه عکس گرفتیم هم دسته جمعی هم تکی 

آدمی که خودشو زده به خواب نمیشه بیدار کرد شما با عقیده هات خوش باش

حقیقتا خدا نصیب نکنه کسی با عقاید شما بخواد دیگران رو از خواب بیدار کنه….

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم