2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 122 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بزرگگگگگگه 25سالشه😂

چه پرررو من بودم دوتا دیگ ام میگفتم میگفتی میخوای شبم جای من برو پیش داییت 🤬🤬🤬🤬

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

باه کارت خیلی زشت بوده مگه داییشو خریدی؟ دلش خواسته با داییش عکس داشته باشه شما چرا به زور خودتو جا دادی

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

اینکه با اون لحن گفته پاشو به من برخورد  وگرنه عکس تکی اشکالی نداره

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

باه کارت خیلی زشت بوده مگه داییشو خریدی؟ دلش خواسته با داییش عکس داشته باشه شما چرا به زور خودتو جا ...

خوبی ؟

خوب گفتی

از همین اول حساب بیاد دستشون

والا خواهرشوهرای من خودشون کم بودن دختراشونم واسه من زبون دراواردن

آفرین هرجا دیدی چرت میگن یادآوری کن دقیقه همینجوری 

دلش عکس میخواست هزارتا جا بود بره عکسشو بگیره با داییش بیخود میکنه سراغ تو میاد...

با شوخی 😕کاش جدی گفته بودم

ن خوب گفتین پس

سنش اخه کم نیست 

اگه گفته پاشو عکس بگیرم زشت حرف زده

همینجوری ب شوخی بهتره

چون فک میکنه خیلی حساسین سعی میکنه بیشتر ازارتون بده از این ب بعد