2777
2789
عنوان

چه خاکی تو سرم بریزم کلی کارم مونده الان شوهرم میاد منو میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 64 پست
مگه میشه حتما بچه هات آرومم من یه بچه یک سال ونیم دارم نمیزاره به هیچ کارم برسم تا بیداره بغله همش و ...

وخترم آرومه ولی پسرم نبخدا اصلا ..ولی قلقشون دستمه ..اصلا هم بدعادتشون نکردم بخدا ...ن بغلین..ن اینجورین ک رو پام تکونشون بدم .ن چیزی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا اصن این قصدو ندارم اتفاقا گفتم ک یکم ب خودش بیاد ...ببین اگ سعی کنه هرکاری ک میکنه همون لحظه سر ...

عزیزم انرژی ادما  و قدرت ادما باهم فرق داره منم این کارایی ک تو میگی میکنم ولی بچع ندارم واقعا بچه داشته باشم فکر نکنم مثل تو خونم همیشه برق بزنه مدیریتم عالیه همیشه اما توانم انقد نیس

اسی هم بچست شوهرش رفته زنه بچه گرفته ک درس میخونه

نمیتونه توقع زن کدبانو داشته باشه ازش

تجربش کمه هنوز

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
وخترم آرومه ولی پسرم نبخدا اصلا ..ولی قلقشون دستمه ..اصلا هم بدعادتشون نکردم بخدا ...ن بغلین..ن اینج ...

والا منم بچه دوم هست پسرم اینجور نبود این خیلی بهانه گیره نیاد جیغ میزنه می‌چسبه بهم نمیزاره غذا درست کنم

خوشبحالت تورو خدا بگو چطور برنامه ریزی میکنی تازه ی نکته یادت رفت نی نی سایتم میای من گوشی دستم ب ...

بله نی ن سایت میام مخصوصا وقتی حوصلم سر بره یا سوال برام پیش بیاد ...توضیح دادم بخونید ..

والا منم بچه دوم هست پسرم اینجور نبود این خیلی بهانه گیره نیاد جیغ میزنه می‌چسبه بهم نمیزاره غذا درس ...

اره پسر منم خیله اذیت میکنه .تنها کاری ک آرومش میکنه اینه ک باهاش بازی می‌کنم خستش میکنم میخوابه

هر وقت کارهات زیاده این ذکر رو بگو و کاراتو انجام بده، اونقدر نیرو و انرژی میگیری اصلا متوجه نمیشی چطور کارهات تموم شده، این تجربه ی هر روز منه 

لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
عزیزم ناراحت نشو ولی هیلی بی برنامه ای ..من دوتا بچه کوچیک زیر دوسال دارم .بخدا ک همیشه شام و ناهارم ...

عزیزم چجوری درس میخونی؟بچه هات چند سالشونه؟شبا درس میخونی؟منم دلم میخواد سال آینده کنکور بدم ولی دوتا بچه ۳ساله و ۴ماهه دارم احساس میکنم کم میارم 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
عزیزم چجوری درس میخونی؟بچه هات چند سالشونه؟شبا درس میخونی؟منم دلم میخواد سال آینده کنکور بدم ولی دوت ...

عزیزم دخترم ۲۱ماهشه و پسرم ۹ماهشه ..بچهام ک ساعت ۱۰.۱۱میخوابن من شروع میکنم ب خوندن تا ساعت ۶ صبح ..البته ناگفته نماند من همسرم واقعا کمک حالم بودند و هستند .مثلا یچهام شب گریه میکردن از اونجا ک شیر خشکی بودن شوهرم همش کنارشون بود ..من ازمون وکالت داشتم عزیزم و قبول شدم خداروشکر راحتم شدم

عزیزم چجوری درس میخونی؟بچه هات چند سالشونه؟شبا درس میخونی؟منم دلم میخواد سال آینده کنکور بدم ولی دوت ...

چه رشته ای هستی ؟ . منم یه بچه ۳ ساله دارم

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰