2777
2789
عنوان

چه خاکی تو سرم بریزم کلی کارم مونده الان شوهرم میاد منو میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 64 پست
عزیزم ناراحت نشو ولی هیلی بی برنامه ای ..من دوتا بچه کوچیک زیر دوسال دارم .بخدا ک همیشه شام و ناهارم ...

چه جوری با دوتا بچه خونه ات تمیزه؟ 

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم همه مثل هم نیستنماشالله ب شماولی حس ناکافی بودن بهش نده

بخدا اصن این قصدو ندارم اتفاقا گفتم ک یکم ب خودش بیاد ...ببین اگ سعی کنه هرکاری ک میکنه همون لحظه سرجاش بزاره. غذا میخوره همون لحظه ظرفشو بشوره ..۵ دقیقه در روز همیشه دستمال بکشه ....شامشو از قبل آماده کنی بخدا خیلیم وقت زیاد میاره ..ی چیز دیگه اینکه وقتی اسی اومده سر خونه زندگی پس باید بپذیره ک ی زندگی رو اداره کنه و مسولیت پذیر باشه .متاسفانه هیچکس زیر این بار نمیره چون درس داره نباید هیچ کاری کنه .آخه جور در نمیاد .خودتون کنار میایید ؟

فوقش میگن خب بچه بود ازدواج نمی‌کرد 

یاد بگیر هر چی رو برداشتی فوری سرجاش بزاری. بعد غذا ظرفاتو بشوری. موقع آشپزی ظرفای کثیف رو بشوری.

نظم داشته باشی اصلا نیازی نیست هر روز کار کنی.

من شاغلم با بچه ۲۰ ماهه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
عزیزم ناراحت نشو ولی هیلی بی برنامه ای ..من دوتا بچه کوچیک زیر دوسال دارم .بخدا ک همیشه شام و ناهارم ...

مگه میشه حتما بچه هات آرومم من یه بچه یک سال ونیم دارم نمیزاره به هیچ کارم برسم تا بیداره بغله همش وقتی هم خوابه یاید ساکت باشم تا بیدار نشه

چه شوهر بی درکی!من زمانی که درس میخوندم با بچه کار خونه نمیکردم حتی شوهرم میگفت شام هم نپز نیمرو میخ ...

کنکور چی قبول شدی؟؟

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
چه جوری با دوتا بچه خونه ات تمیزه؟

ببینید ی زیر انداز برا بچهام پهن میکنم اگ غذا باشه رو همون میدم بعدش میبرم بیرون تمیزش میکنم .یا میخوام اسباب بازی بدم خودم مشینم باهاشون بازی میکنم و یاد دخترم دادم ک خودش جمشون کنه با اینکه خیلی کوچیکه ..با بازی کردن خستشون میکنم میخوابن و ب کارام میرسم .

خوشبحالت  تورو خدا بگو چطور برنامه ریزی میکنی 

تازه ی نکته یادت رفت نی نی سایتم میای   

من گوشی دستم بگیرم دیگه تمام ب کاری نمیرسم

خدایا شکرت 

یاد بگیر هر چی رو برداشتی فوری سرجاش بزاری. بعد غذا ظرفاتو بشوری. موقع آشپزی ظرفای کثیف رو بشوری.نظم ...

من میزارم سرجاش اما دخترم برمی‌داره میزاره جای دیگه میره در کابینت باز میکنه همه‌ی ظرفا میاره کف هال..بعد میره کشو کمدش باز میکنه تک تک لباساش میاره بعد سراغ اسباب بازی یه دور جمع میکنم دوباره از اول شروع میکنه

ماشاالله خواهر شوهرم هرچقد کارکنه عین خیالش نیست 

ولی من ریزه میزم و ضعیفم نمیتونم زیاد کارکنم خسته میشم 

ولم کن مگه چقد جون داریم اینقد کارکنیم 

خب من دیگه برم خونه روتمیز کنم 

شب می بینمتون  بااای😂😂