2777
2789
عنوان

وقتی میرین خونه مادرشوهرتون تمیزمیکنیدخونشونوبعدمیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه نرم توی حیاطیم شوهرمم میره گاهی وقتاشام هم خونه اوناییم

خب شما کلا اونجایی و زندگیت یکی هست

پس یجوری تمیز کاری هم به عهده خودته دیگه

اول یکجور دیگه تعریف کردی

ول الان میگی بیشتر اونجایی

💕

[QUOTE=366023009]تا چه حد یعنی؟ من که میرم شام‌ آماده میکنیم ظرف میشورم تا این حد  تمیز کاری خیلی کم پیش اومده ...[/QUOجاروکشیدن گردگیری حیاط تمیزکردن وقتی اونارفتن مادرشوهرم تابستوناحیاط تمیرمیکنه وسیله اجاق ومیبره همون میشوره منم جارویاگردگیری دلم میسوزه 

اینجا هر کس با توجه به خانواده شوهرش نظر میده 

شما در راه خدا انجام بده ،اگه آدم حسابی باشن که ممنون میشن ازت ،ولی اگه آدم خوبی نباشن میشه وظیفه شما ،انتظارات بالا میره و کلی حرف و حدیث هم ممکنه پیش بیاد 

پس شما ببین طرفت چجور آدمیه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

دفعه دیگه بلند بگو لطفا از این به بعد همه با هم خونه رو تمیز کنیم. بار کار رو دوش یه نفر نیفته . 

آخه معمولا آخرش اونی که به دل و جون کار میکنه از چشم ها میفته و احترامش کمتره 

دستت درد نکنهاینجا اومدی مطرح کردی دلسردت میکنن بدبینت میکنناما تو همیشه خوب باش

جونم نمیکشع میگم کاش باهام همکاری کنن یکیمون جاروبکشیم اون یکیمون گردگیری تموم شه منم خونه زندگی دارم انقدحرص میدن میخورن میرن

من مگه میگم همش اونجام؟

گاهی شبا شام هم اونجاییم

خب گفته خودته دیگه..

میگم نرو میگی نمیشه

میگم تمیز نکن میگی نمیشه😅

خب عزیزم شوهرت چاقو زیر سرت ک نمیزاره ک 

شما حد رفت امد خودتو بدونی کسی ازت توقع نمیکنه شما تمیز کنی..۶۰ سال هم سنی نیست ک نتونه کارشو انجام بده..

بدنت داغه جوانی از خودت کار اضافه نکشش..

منم  ی جاریم هروز خونه مادرشوهرمه، هروز نباش یکروز درمیون هست..خب وقتی هروز اونجاست

گردن خودشه همه جیز

💕

جونم نمیکشع میگم کاش باهام همکاری کنن یکیمون جاروبکشیم اون یکیمون گردگیری تموم شه منم خونه زندگی دار ...

من کاری به مادر شوهرت ندارم 

امیدوارم قدر زحمتاتو بدونه

اما نذار جاریات حس کنن وظیفه توئه 

به نظرم یکی دوبار بهشون بگو یا بگیرشون به کار