2777
2789

بعدش برا ان تی رفتم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلش آزمایشای بارداری رو انجام داده بودی؟برات آزمایش ننوشت؟

اره عزیزم من قبلش همه رو انجام داده بودم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
معمولا ازمایشات چکاپ و سونوی قلب رو با هم مینویسن

من بعد از اینکه آزمایش بتا دادم دیگه دکتر نرفتم.امروز رفتم برای سونو قلب،آزمایشای بارداری رو برام نوشت

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
من بعد از سونو قلب ازمایش کلی نوشت دادم و هفته ۱۲ و‌۳ روز‌گفت‌برم‌ان تی

عزمزمه بعدش آزمایشا رو بردی نشون دادی قبل از آن تی؟

من امروز سونوی قلب رفتم گفت دو هفته دیگه هم بیا بعدش آن تی

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
عزیزم 12 هفته از آخرین پریودت؟یا طبق سونو 12 هفتهمن الان به حساب خودم 8 هفته امسونو گفت 6کدومشو حساب ...

دکتر خودش حساب میکنه 

اولین روز آخرین پریودت میشه هفته های بارداری

الحمدلله رب العالمین ...
عزمزمه بعدش آزمایشا رو بردی نشون دادی قبل از آن تی؟من امروز سونوی قلب رفتم گفت دو هفته دیگه هم بیا ب ...

اره ازمایش رو بردم نشون دادم قندم چندتایی بالا بود بهم گفت رعایت کنم و یه قرص داد ک تا ۲۰ روز بخورم ،نشون نمیدادم ک نمیدونستم قندم بالاس ،حتما نشون دکترت بده 

عزمزمه بعدش آزمایشا رو بردی نشون دادی قبل از آن تی؟من امروز سونوی قلب رفتم گفت دو هفته دیگه هم بیا ب ...

سلام عزيزم قلب تشكيل شده بود؟

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)