2777
2789
عنوان

اقا من دوست ندارم برم سرکار

221 بازدید | 21 پست

کسی اینجا هست شبیه من باشه ؟

فعلا دارم میرم ولی نمیخوام همیشه توی این کار بمونم

من از پیشرفت و تحصیل خوشم میاد ولی کار مداوم روانیم میکنه هرروز ب جز جمعه بعد حواشی و فشارای محیط کاری ما هم زیاده 

دلم میخواد یه مدت برم یه سابقه ای بشه بعدش بچه دار بشم بچه م و بزرگ کنم متاهلم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی داره شغلت چی باشه و چقدر بهش علاقه داشتی باشی . من خودم روزایی ک مرخصی ام تو خونه روانی میشم خ ...

مگه شغلت چیه؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

من اصلا علاقه ای به شاغل شدن ندارم 

و روحیم با شاغلی سازگار نیست و نامزدممم دوس نداره شاغل باشم بعد عروسیمون هم 

دوست دارم بچمو به نحو احسن بزرگ کنم که کمبودی حس نکنه 

به زندگیم و شوهرم برسم 

هر جور راحتی زندگی کن به حرف بقیه هم توجهی نکن

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
من اصلا علاقه ای به شاغل شدن ندارم و روحیم با شاغلی سازگار نیست و نامزدممم دوس نداره شاغل باشم بعد ع ...

مامان ما شاغل بود نه تنها هییییییییییچ لحظه ای تو زندگی احساس کمبود نداشتیم بلکه حس می‌کردیم از بقیه بچه ها یه قدم جلوتریم چون مامانمون شاغله تو جامعه است درآمد داره و و و و و 

شما میتونی خودت انتخاب کنی ک شاغل باشی یا خانه دار اما نمیتونی ادعا کنی خانم های شاغل برای زندگیشون کم میذارن

مامان ما شاغل بود نه تنها هییییییییییچ لحظه ای تو زندگی احساس کمبود نداشتیم بلکه حس می‌کردیم از بقیه ...

بله حرف شما متین 

منم ادعای اینو ندارم که بگم خانومای شاغل کمبود محبت به خانوادشون...

من دوست ندارم دلیلی نمیشه شما هم باهام هم نظر باشید 

راستی اونایی که بیشتر شاغلن بخاطر پولشه الا موارد استثنا 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
خسته کننده نیست برات ؟

معلومه که نه . من سالها درس خوندم دوره دانشگاه کتابی نبود تو رشته خودم ک نخونده باشم . چشمام ضعیف شد کمر درد گرفتم کمبود خواب داشتم اما یک ثانیه پشیمون نبودم از درس خوندن . عاشقش بودم هستم و خواهم بود . شبا میموندم تو اتاق سرد . بخاری روشن نمیکردم ک اتاق گرم بشه و خوابم بگیره تا ۴ صبح درس میخوندم بعد صبح ساعت ۹ بیدار میشدم دوباره درس و درس و درس . این همه زحمت کشیدم ک برسم ب شغل مورد علاقه ام . چرا خسته بشم .

بله حرف شما متین منم ادعای اینو ندارم که بگم خانومای شاغل کمبود محبت به خانوادشون...من دوست ندارم دل ...

من از همون استثنا ها هستم 😊 شوهرم کارگاه چوب داره  خونه و ماشین هم داره قسط و قرض و وام هم نداریم شکر خدا اوضاع بر وفق مراده ‌ .  اگه شوهرم مولتی میلیاردر هم بود من بازم دوست داشتم زحماتی ک برای درس و دانشگاهم کشیدم تباه نشه و به شغل رویاهام رسیدم خداروشکر

همون اول هم گفتم شما میتونی خودت انتخاب کنی ک شاغل باشی یا نه