2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب و تنهایی😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 76 پست
خاک بریزم سرممامانم یه فیلمی درآوردا انگاری زاییده خانم خیلی ناامیدم کرد اومد خونه رو ریخت و پاش کرد ...

الان واسه اینکه خیالت راحت بشه یه وقت بگیر از دکتر یا ماما انلاین ویزیت شو اگه مورد مهمی بود میری دکتر حضوری اگرم نبود که اروم اروم کاراتو بکن خریداتم انلاین بکن نرو بیرون 

خدایا راضیم به رضای تو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شوهرت زنگ بزن بگو یا خودت بیا یا یه خدمتکار برام بگیر..وقتی پول نداره زن چرا گرفت؟ چرا بچه دار شد ...

پول داره 😅

الان وضعیتمون یکم بهم ریخته بخاطر قستای سنگین و قرضایی که کردیم ... از درآمد هیچی نمونه

برام عجیبه حرفات ،میگی نشت کیسه اب داری بعد به فکر کثیفی خونه ای ،واقعا چه اهمیتی داره کثیفی خونه وقتی هر طور شده خودتو باید برسونی اورژانس بیمارستان اصلا قابل درک نیستی

هفتت خیلی پایینه، این چه بساطیه که درست کردید خودت و شوهرت، مسولیت پذیر باش نسبت به اون جنین تو شکمت ...

بی مسئولیتی از کجا اومد؟

شوهرم مسئولیت پذیر نبود الان خوابیده بود خونه 

خودم تک فرزندم

شوهرمم بی کس و کاره یه خانواده انگل داره 

واقعا درکی از بی کسی نداری؟

عزیزم تاپیکت رو خوندم جگرم سوخت از بس که تنهایی دوست داشتی میتونم باهاتون دوست بشم بهم ویس بدیم وقت بگذرونی

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
الان واسه اینکه خیالت راحت بشه یه وقت بگیر از دکتر یا ماما انلاین ویزیت شو اگه مورد مهمی بود میری دک ...

توکل بخدا 

باید عصری ساعت ۴ ب بعد زنگ بزنم منشی دکترم ببینم اصلا جواب میده در غیاب مزشک

بی مسئولیتی از کجا اومد؟شوهرم مسئولیت پذیر نبود الان خوابیده بود خونه خودم تک فرزندمشوهرمم بی کس و ک ...

نمیخام بات بحث کنم فشارت بره بالا، خانم پاشو برو دکتر بجا تاپیک زدن و حرص دادندما

توکل بخدا باید عصری ساعت ۴ ب بعد زنگ بزنم منشی دکترم ببینم اصلا جواب میده در غیاب مزشک

اونم نبود از توی ویزیت 24 ماما و دکتر زیاده انلاین نوبت بگیر ویزیت شو بدون مراجعه حضوری

خدایا راضیم به رضای تو
برام عجیبه حرفات ،میگی نشت کیسه اب داری بعد به فکر کثیفی خونه ای ،واقعا چه اهمیتی داره کثیفی خونه وق ...

عزیزم من الان ۱ دونه لباس ندارم تنم کنم

۱ دونه ظرف تمیز نمونده تو آشپزخونه 

نمیدونی چه وضعیه😔

دکترم باید تا دوشنبه صبر کنم کار دیگه ساخته نیس ازم

مگه کسی رو دارم ببرتم بیمارستان آخه اینجور میگی