2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب و تنهایی😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 76 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رقیق بدون بوعه اولش فکر میکردم عرق کردم😭😭😭دارم دق میکنم۲۱ هفتمه

حجمش چقدره؟

اونقد هس ک نیاز ب نوار بهداشتی پیدا کنی

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
مطمئنی کیسه آبه؟ من شنیدم باید پد بذاری یه کم راه بری چندتا سرفه کنی اگه پد خیس شد کیسه آبهاگه میدون ...

دقیقا حرفایی که میخواستم بهت بزنم این کاربر عزیز گفتن حتما این کار رو بکن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

زنگ بزن اورژانس مطمئن شو کیسه آبت هست یا نه بعد بشین فکر کن چکار کنی . شاید نباشه و الکی نگرانی .

اگه هم‌بود اون وقت کثیفی خونه به درک . زنگ بزن مامانت بیاد با اسنپ برو ورژانس بیمارستان سونو انجام بدن بگن چکار کنی . 

نه مادرت بیاد نه مادرشوهرت نه شوهرت نه کارگر بگیری نه بری دکتر؟ پس چیکار کنی؟؟؟

خاک بریزم سرم

مامانم یه فیلمی درآوردا 

انگاری زاییده خانم 

خیلی ناامیدم کرد 

اومد خونه رو ریخت و پاش کرد رفت

هفته ۲۱ _۲۲نه بابا تو این یخبندون صبح ماشینا همه لیز میخوردن تصادف زنجیره ای شده بود

هفتت خیلی پایینه، این چه بساطیه که درست کردید خودت و شوهرت، مسولیت پذیر باش نسبت به اون جنین تو شکمت، نه پول داری کارگر بگیری، نه دکتر میری، نه خانوادت رو میگی بیان کمکت، نشستی نشستی کیسه آبت رو نگاه میکنی؟؟ خودت و شوهرت تک فرزندین؟؟؟ یه رفیقم نداری یعنی؟؟؟