2777
2789
عنوان

ایا عصرها کتابخونه ها بازن🤔

125 بازدید | 17 پست

کتاب گرفتم

حالامیخام برم تحویل بدم عصر ها بازن یانه؟

واگه کتاب درمورد اون دنیا و بهشت و جهنم و...خوندین معرفی کنید🤓💚 

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

الان دیگه نه

تا ۵-6بازن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو سایت شمارشو بردار زنگ بزن بپرس

متفاوتند

مثلا پارک شهر تا پاسی از شب بازه

اشرفی تا ساعت۷

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
تا ۸ بازن

مرسی گل

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

الان دیگه نهتا ۵-6بازن

مرسی گل برای فردامیخام

آره عزیزم اگه اشتباه نکنم تا 6 عصر اینا بازن .. ولی پنجشنبه هافقط تا 12 ظهر بازن

مرسی گلم

تو سایت شمارشو بردار زنگ بزن بپرسمتفاوتندمثلا پارک شهر تا پاسی از شب بازهاشرفی تا ساعت۷

اها باشه مرسی گلم

کاتبخونه های عمومی بله فک کنم تا 7 شب بازن. 

یه کتاب از استیو تولتز خوندم به اسم«هرچه باداباد» پیشنهاد میکنم بخونید درمورد بهشت وجهنم نیست ولی کتاب چالشی هست درمورد مرگ واینکه دنیای بزذخ رو به چالش می کشه کلا کتاب فلسفی وجالبی درباره ی مرگو رجعت ابدی نیچه و... هست

ـــــ🤍ــــــ"

کتاب علی از زبان علی خیلی کتاب خوبیه من عااشقشم دارم میخونمش

موضوعش چطوریاست؟؟

کاتبخونه های عمومی بله فک کنم تا 7 شب بازن. یه کتاب از استیو تولتز خوندم به اسم«هرچه باداباد» پیشنها ...

منونم گلم

وای حتمااگه داشتن میگیرم مرسی