2777
2789

من صفر صفرم تو ریاضی  چون کلاس نرفتم

تجدید شدم چون کامل نخوندم شهریور هم نرفتم

فردا نهایی امتحان دارم 

فصل بک که تابع هست رو خوندم 

دارم فصل دو مثلثات رو مبخونم

بعدش حد رو میخوام بخونم 

مشتق ۵ نمرس ولی خرداد فیلم تدریس دیدم اما احتمالا یادم رفته 

کاربرد مشتق تدریسشو ندیدم 

بنظرتون اول کاربرد مشتق رو تدریسشو ببینم شاید اصلا نرسم اگه اول مشتق رو بخونم 

فصل ۶ رو کلا نمیخونم

۷ هم از رو جزوه 

بنظرتون تا شب تموم میکنم دعا کنید

مشتق رو باید بلد باشی که بری سراغ کاربردش

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه یادم رفته از اول میخوام تدریسشو نگاه کنم اونطور شاید نرسم کاربرد مشتق رو بخونم حالا کدوم راحت تر ...

مشتق

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

آخه یادم رفته از اول میخوام تدریسشو نگاه کنم اونطور شاید نرسم کاربرد مشتق رو بخونم حالا کدوم راحت تر ...

کاربرد مشتق دو درس اولش خیلی راحته اگر تمرین هم نکنی فقط فیلم با دقت ببینی نمره شو میگیری 

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

کاربرد مشتق دو درس اولش خیلی راحته اگر تمرین هم نکنی فقط فیلم با دقت ببینی نمره شو میگیری

آره کاش بتونم تا غروب فصل ۲ و ۳ و ۴ رو تموم کنم

بعد شام هم این دو درسو بخونم

فصل ۷ چی میشه با خوندن جزوه نمره آورد 

یا حتما فیلم ببینم

آره کاش بتونم تا غروب فصل ۲ و ۳ و ۴ رو تموم کنمبعد شام هم این دو درسو بخونمفصل ۷ چی میشه با خوندن جز ...

وای فصل ۷ خیلی راحته خیلییییی کلا تو یک ساعت جمع میشه

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹