2777
2789

من دوره نوجوانی زیر بغل‌هام داشتم، به تعداد زیاد

دارو مصرف کردم کامل خوب شدن خداروشکر

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر من پشت گوشش بود. مدت طولانی. کلی آزمایش اینا بردم. دیگه بی خیالش شدم خودش خوب شد.

گاهی بعضی ویروس ها هم باعث بزرگ شدن غدد لنفاوی میشن مثل ebv

پسرت طی چند ماه گذشته گلودرد اینا نشده؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

برا پسر من زیرگلوش زیرگوشاش تو گردن فک کنم ۴ ۵ تایی هست هروقت مریض میشه یکم ورم میکنن از چند تا پرسیدم گفتن تو بچه ها عادیه دیگ ولش کردم چون علائم دیگه ای نداشت تو بچه ها اکثرا هست خودش از بین میره به مرور

پسر من پشت گوشش بود. مدت طولانی. کلی آزمایش اینا بردم. دیگه بی خیالش شدم خودش خوب شد.گاهی بعضی ویروس ...

چه مدت بود دارو چی میخورد؟ اینکه دکتر عیچ دارویی نداده بعد ی وقصتایی بزرگتره ی وقتا کوچیکتر نگرانشم

پسر من پشت گوشش بود. مدت طولانی. کلی آزمایش اینا بردم. دیگه بی خیالش شدم خودش خوب شد.گاهی بعضی ویروس ...

گلو درد داشت دو سه دور چرک خشک کن .بعد اینجور شد ولی الان سه هفتس کوچیک نشده و نگرانم سونو بردم و ری اکتیو بود ولی همش نگرانشم.نمیدونم چ مدت میمونه

گلو درد داشت دو سه دور چرک خشک کن .بعد اینجور شد ولی الان سه هفتس کوچیک نشده و نگرانم سونو بردم و ری ...

دیگه گلودرد هم داشته. از همونه. نگران نباش. پسر من فک کنم نزدیک یکسال بود. اینقدر دکتر بردمش که خسته شدم. فراموش کردم. بعد دیدم خوب شده. توی پسر بچه ها خیلی زیاد هست

الان پسر دومم غدد لنفاوی گردنش ورم کرده بود. خودش خوب شد فک کنم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خشک کنی داد فکرکنم مصرف هم نکرد اصلا هم بهش توجه نکردم بعد از یه مدتی دیدم نیست بیخیالش شودخودش میره

من الان هنوز یکماه نشده ولی هر روز. ده بار چک میکنم. دکتر گفت ممکنه تا عید بره