2777
2789
عنوان

یه عالمه قرص تو کیفمه وسوسه شدم

94 بازدید | 7 پست

یه پسره بود باباش هی بهش میگفت مفت خور بعد سه چهار دفعه پسره رفت تو اتاق قرص خورد خودکشی کرد

منم هرروز مامان بابام بهم میگن مفت خور وسوسه میشم که...

ولی خودکشی کار ادمای ضعیفه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

تجربه ی نزدیک به مرگ شخصی که خودکشی کرده بود:

https://tv4.ir/content/293366

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اون پسره یه روز هوس قرمه سبزی میکنه از مامانش میخواد درسته کنه

بعد باباش درمیاد میگه که خیلی عرضه فلان و فلان داشتی حالا رستورانه سفارشم میده آقا

پسره درجا تو اتاقش خودشو میکشه:))))

ولی تو میخوای چیو ثابت کنی؟ عذاب وجدانی ک مامانت بهت داده رو میخوای بهش بدی؟

دائم الخسته‌.

نه اون پسره یه روز هوس قرمه سبزی میکنه از مامانش میخواد درسته کنهبعد باباش درمیاد میگه که خیلی عرضه ...

اره میخوام بفهمه کار اشتباهشو

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏