2777
2789

بابای بی عرضم دوساله کرایه خونه نمی‌ده شوهرم مجبور شد براشون خونه بگیره و کرایشونو بده ۳۰ تومن پول پیش داد یه سال کرایه ۱ و ۵۰۰ بود یه سال هم ۲ تومن ماهی 

اون‌وسطا هم بابام یه۳۰ میلیون داد به شوهرم 

حالا وقتشون تموم شده صاحب خونه خونشو‌ می‌خواد بابام به یه ورش نیست انگار نه انگار 

شوهرم اومد با من دعوا کرد که باید بیان بشینن اتاق طبقه بالای ما 

من مخالفت کردم چون شوهرمو‌میشناسم هرروز می‌خواد اذیت کنه که ابجیت چرا رفت چرا اومد اونا هم هرروز صدای دعواشون بیاد خونه ی ما همه چی به هم میریزه  

الان سه هفتست هرروز خونه ی من دعواست سر این قضیه 

زنگ زدم به شهر بابام به عمه ها و عموهام

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شوهرت مسئولیت خونوادتو قبول کرده اصلا؟وقتی واسه بابات مهم نیست،واسه شوهرتم مهم نباشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بگو بزار خونه رو خالی کنن هرجا میرن برن

شوهرت این همه کمک کرده 

بسه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اونا هم میپیچونن بابام اصلا عین خیالش نیست 

شوهرم بشدت بدرفتاری می‌کنه انواع فحش ها میده به من جلوی بچه هام کتک و … 

مثلا صبح خوابیدم یهو اومد لگد زد بهم یه چیزی گفت که متوجه نشدم 

بعدا پسرم گفت که بهم گفته تخم سگ چرا اینطور خوابیدی!! 

یا دیروز خونه بود میگشت تو خونه همه چیو بهم میزد که مثلا مرتب تر کنه به همه چی گیر می‌داد سطل دستشویی داخلش دوتا دستمال بود با حرص خالیش کرد که مثلا من کثیفم 

یا حیاط تمیز بود رفت دوباره شست 

یا ساعت ۱۲ و نیم شب خواب بودم یهو جاریم زنگ زد بهش که شفاف واسه بچه می‌خوام 

اینم اومد با داد منو بیدار کرده که تو همیشه خوابی !پسرم بیدار شد با صداش  

اصلا نزاربیان شوهرت چه گناهی کرده باید جور خانوادتو بکشه بعدم منتش برای تو باشه

بهش گفتم نکن میگه تو‌نمک نشناسی 

منم گناهی ندارم شوهر من به یه زنه تو خیابون میبینه همیشه ۵۰ تومن پول می‌ده یا بیشتر من هیچوقت نگفتم به خانوادم کمک کنه دستش درد نکنه تا الان ولی من چرا باید کتک و فحش بخورم 

وای چ وحشیه شوهرت چرا انقدر پرخاشگره؟؟؟

بخدا دیشب اندازه ی یه کاسه اشک ریختم از خدا مرگ خواستم 

نمی‌دونی چیا میگه بهم 

جلو بچه ها برگشته میکه به عمه ی ج ن د ت زنگ بزن بیان  

من حتی تو خواب هم باید حواسم باشه چجور میخوابم که به آقا برنخوره  

دارم دیوونه میشم  

دیروز هرچی پول و کارت تو‌خونه بود گرفت برد 

من ۷ سال تو‌یه اتاق نم‌ دار زندگی کردم جوری بود که جاریم که تازه اومد جلوی همه برگشت گفت من نمیرم تو اون لونه مرغ زندگی کنما 

همین شوهرم به داداشش کمک کرد خونه بسازه 

بخدا دیشب اندازه ی یه کاسه اشک ریختم از خدا مرگ خواستم نمی‌دونی چیا میگه بهم جلو بچه ها برگشته میکه ...

مشکل روانی داره باید تیمارستان بستری شه

یهش بگو خانواده من به تو چه ک انقدر حرص میزنی

اسی یه چیزی میگم گوش کن 

وقتی کتکت میزنه مثل ماست نگا نکن و گریه نکن توم وحشی شو تا میتونی تو صورتش چنگ بنداز چند بار چنگ بندازیش آبروش بره تو خیابون جرئت نمیکنه دست روت بلند کنه

درسته ممکنه بیشتر کتک بخوزی ولی حداقل توم بزن نگاش نکن همونجوری

بیچاره بچت چ چیزایی ب چشم میبینه💔

مشکل روانی داره باید تیمارستان بستری شهیهش بگو خانواده من به تو چه ک انقدر حرص میزنیاسی یه چیزی میگم ...

میگه واسه آبروم می‌کنم این کارارو 

خیلی حق به جانبه یه جور حرف میزنه هرکس بشنوه حق می‌ده بهش 

دیروز میگفت تو‌۴ ماهه لباس زیر منو نشستی!!!! 

بخدا یه هفته هم نمیشه حتی 

درست نیست بگم ولی خودش حتی بلد نیست از دستشویی که درمیاد یه آب بگیره تمیز شه دستشویی منم روم‌نمیشه بگم خودم میرم بعدش که تمیز کنم 

بعد همین آدم واسه من ادای منظم بودن درمیاره  

خدا کنه بچه هام مثل این نشن حداقل فقط بخاطر این دوتا تحمل می‌کنم همه چیو