2777
2789
عنوان

عمه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 44 پست

بچه ها برادرمو دوست دارم چندتاشو که جونمم براشون میدم چرا عمه ها بد جا افتادن🫤عمه ی بچه هامم خوبن خدایی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۴تابرادرزاده دارم همشونم دوست دارم اونارومیبینم انگاربرادرامودیدم....بااینکه مادراشونم شیشه خورده ...

ای خدا چقدر خوب 

کاش منم عمه شدم همین حسو داشته باشیم چقدر قشنگه چون من داداشمو خیلییی دوست دارم 

بستگی داره من دختر داداشم و خیلی دوست دارم اما عمه ی بچه های خودم خیلی ابراز علاقه نمیکنه بهشون چند وقت هم که بچه ها رو نبینه انگار نه انگار ‌محبت نمیکنه بهشون 

من یک عدد عمه و هم چنین خاله هستم ...همه رو دوست دارم و بهشون تا جایی بتونم محبت میکنم خدا حفظشون کنه ..ی داداش مجرد دارم دعا میکنم ازدواج کنه بچه های اونم ببینم ان شالله 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

مهم اینکه شما مهر و مبحتتون رو خرج میکنید براشون

من خیلی محبت میکنم خیلی زیاد زحمتشو کشیدم و میکشم

اما وقتی اون متوجه نمیشه ادم کم کم سرد میشه البته اگر سنش بالا باشع

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 

سلام

سه تا عمه جان داشتم ....یکی از یکی مهربان تر

عمه وسطیم دوسال پیش به رحمت خدا رفت ...از این دوتا هم مهربانتر بود

خدا همه ی رفتگان رو بیامرزه 

خودم الان یدونه عمه ام ....دوتا بچه ی داداشمو خیلی دوست دارم و محبت می کنم ....

اما گاهی رفتار های خانمه برادرم و تاثیرش روی بچه ها ....اذیتم میکنه .... بچه ی ده ساله ....از الان آمار مال اموال بابامو درمیاره ...

و از الان تعین تکلیف میکنه ...

و خیلی چیزهای دیگه ....که برگرفته از حرفهای  پدر مادرشه

باعث میشه بچه تو چشم ادم ی جوری بشه

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان
اتفاقا یک عدد عمه هستم و عاشق بچه های داداشمکلا بعضیها کم احساسن و کم محبتیا اختلاف دارن با پدر و ما ...

یه موقع هایی میگم شاید کلا کم محبتن 

چون همسرم همیشه از محبت خواهرای من تعریف میکنه و کلا کیف میکنه 

شاید اینارو تو خونه خودش ندیده نمی دونم

خیلییی کوچیک بودم شاید هنوز مدرسه ای بودم عمم بهم گفت خواهرزاده بچه خود ادمه ولی برادرزاده بچه مردمه

سلام

ما تورکیم ....این برا ما برعکسه  

منتها الان بتدریج  داره فرهنگ فارس ها بهمون غلبه میکنه .متاسفانه  

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان