2777
2789

تصور کنید شما به مدت زیادی به یه موضوع بی نهایت اهمیت میدادین و بهش علاقه مند هم بودید و ازش طرفداری میکردین حتی به خاطرش با آدم های زیادی درگیر شدین 

بعدا متوجه بشید اون مسئله همش فیک بوده همش دروغ و فقط به خاطر سودجویی و ظاهر سازی بوده 

چه حسی داشتید ؟

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

حماقت

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس می‌گرفتم

خیلی قلب آدم درد میگیره..

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

تجربه میشد برام

من کلا از کاری ک کردم پشیمون نمیشم

همه رو میزارم پای تجربه و سعی میکنم درس بگیرن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
حماقت

درسته حماقت و بدتر از این اینه که باز هم دلتون میخواد اون مسئله واقعی می بود و هنوزم قلبا علاقه مندید

صد در صد ولی به جای خودخوری و سرزنش خودم یاد میگیرم از این به بعد چه رفتاری داشته باشم

اعتماد کردن و نا امید شدن ازش حسیه که دیگه فکر میکنم برگشت ناپذیره

تجربه میشد براممن کلا از کاری ک کردم پشیمون نمیشمهمه رو میزارم پای تجربه و سعی میکنم درس بگیرن

حتی به قیمت اینکه حس حماقت داشته باشید و دیگه اعتماد نکنید؟

بزار مهم نیست انکار اصلن وجود نداشته

خیلی مهمه خیلی زیاد 

نتیجه ی سال ها اعتماد

درسته حماقت و بدتر از این اینه که باز هم دلتون میخواد اون مسئله واقعی می بود و هنوزم قلبا علاقه مندی ...

دقیقا  همینه از اون چیز اسیب میخوری ولی بازم میخوایش 

بازم وقتتو فکرتو صرفش میکنی 

سعی کن بیخیالش بشی 

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
متأسفانه بعضی تصمیمات جبرانی نداره

درسته...

دقیقا همینه از اون چیز اسیب میخوری ولی بازم میخوایش بازم وقتتو فکرتو صرفش میکنی سعی کن بیخیالش بشی

چرا اینطوریه آخه خیلی بی رحمانس