2777
2789
عنوان

خانمهایی که زایمان طبیعی داشتن میشه بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 85 پست
من برش خوردم، اما دوستم نهمن واژنم فرقی نکرد ، اینجا میگن هرکی میگه فرقی نکرد دروغه اما خیلی بستگی ب ...

یعنی با وجود بخیه واژنتون تغییر نکرد ؟ بعد کی تونستین سرپا بشین؟ درسته که بعد طبیعی خیلی راحت راه سمیرین و به بچه میرسین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر من خودم خیلی قبولش دارم حتی خواهرم پیشش سزارین کرد بازم خیلی راضی بود. شما خودتون طبیعی زایمان ...

من خانواده مامانم کلا طبیعی زایمان کردن و دوستامم همه طبیعی بودن و حرف همشون همین بود؛ بعضی ها برش میخورن بعضی ها نه/ اما تنگ تر میشه 

یعنی این افتادگی رحم برای همه هست؟؟؟؟ یا فقط برای بعضیاست

برای بعضی ها

اما خب امکانش هست دیگه 

تو سز اینجوری نمیشه

من خودم طبیعی دوس دارم باردار نیستما ولی از سز بدم میاد

اما یچیزایی ادم میشنوه نظرش عوض نیشه🤦

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
یعنی با وجود بخیه واژنتون تغییر نکرد ؟ بعد کی تونستین سرپا بشین؟ درسته که بعد طبیعی خیلی راحت راه سم ...

از روز سوم سرپا بودم و کار میکردم

البته آروم آروم 

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
زایمان طبیعی مونده به رحمت بعد زایمان فیزیولوژیک منظورت میشه چرا نمیشه آره بعد زایمان یکی دوروز اول ...

شما تجربه کردین؟ خونه ب من نزدیک بیمارستانه میگم صبر کنم اخرا برم فقط برای زایمان🤣 ولی هیچ تجربه ای هم ندارم. شما بیمارستان خصوصی زایمان کردین یا دولتی؟ 

همه چیو هم با هم میخوایا هم طبیعی باشی هم گشاد نشی هم برش نخوری هم راحت بزایی

نه نمیخوام راحت بزام فقط مبخوام زود سرپا شم و اینکه فقط برام سوال بود که ایا شکل واژن تغییری می کنه یا نه. من چون اطلاعات نداشتم سوال کردم. ببخشید ناراحت شدین

برای بعضی هااما خب امکانش هست دیگه تو سز اینجوری نمیشهمن خودم طبیعی دوس دارم باردار نیستما ولی از سز ...

عزیزم افتادگی رحم به ۳ بار زایمان پیش میاد نه با یکبار

اونم نه برای همه ، مادرم ، خاله هام ، عمه هام همه ۵ ،۶ تا زایمان داشتن اما هیچکدوم افتادگی ندارن

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
شما بیمارستان خصوصی زایمان کردین یا دولتی؟ واقعا خیلی قوی بودین که دوتا زایمان طبیعی داشتین

من سه تا زایمان طبیعی کردم سومی کلا بخیه نخوردم اما24ساعت رو تخت بودم چون جفتمون دیر جداشد خونریزی شدیدی داشتم

بچه هام دور سرشون کوچیک بود همسرم هیچی نمیگه ولی خودم میخوام برم زیبایی چون زایمان اولم برش بدی دادن جاش مونده بخیه بیمارستان خصوصی زایمان کردم

🖤🖤🖤🖤
گلم ده روز ک باید استراحت کنی ولی بعدش اره اوکی هستی بدون بخیه من شنیدم میشه ولی روزی ک من زایمان کر ...

چقدر خوب. فکر میکنین ورزش و اینا تاثیری داره واقعا؟ مراقبت خاصی داشتین؟ و اینکه ورزش ها از چه ماهی باید شروع بشه؟