2777
2789
همه جا سرک میکشن

تازه ریپ میزنن فاز روشنفکرانه هم بر میدارن که ارع سایت عمومیه و فلان! اونا خوششون میاد لابد چی بگم والا 

کلا نتیجه رگفتم عکس و نباید اینجا بذاری 

عکست و بر میدارن هیچی ، نمیتونی بگی چیزی هم بعدشم میکوبوننت

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ۱۷ سالمهههمه میگن ۲۳

عه ناناس  

۲۳ دیگه خیلیه چی بگم خوشگل 

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

چرا عکساتونو میزارید و نیاز ب تایید دیگرانید ؟؟ 

جسارت نشه ولی واقعا چرا ؟ 

نظر دیگران خیلی مهمه ؟ 

یا کلا نیاز ب شنیدن کلمه ی 'خوشگلی عزیزم 'هستین؟

هیچ میدونید سایت عمومیه و تمام عکساتون داخل سایت های صیغه پخش میشه ؟؟ 

تازه کلی هم ناراحت میشید وقنی یه اقا بیاد نظر بده !

البته یواشکی هم خوشحال میشید 

چرا عکساتونو میزارید و نیاز ب تایید دیگرانید ؟؟ جسارت نشه ولی واقعا چرا ؟ نظر دیگران خیلی مهمه ؟ یا ...

اگر شما نیازمند شنیدن تعریف آقایون هستین لطفا به من نسبت ندین و من‌دوست داشتم نظر دخترارو‌راجب خودم بدونم و سری هم پاک کردم

ولی نمیدونم چرا شما فشاری شدین

نمیدونم چرا مرد باید تو سایت زنونه باشه واقعا

و یه سری ها هم دفاع کنن ازشون😂 خیلی راخت طرف پست گذاشته خوش حال میشید زیرکی  

حیف نمیتونم چیزی بگم 

ول کن کلا این افراد رو مهم نباشه برات

و یه سری ها هم دفاع کنن ازشون😂 خیلی راخت طرف پست گذاشته خوش حال میشید زیرکی حیف نمیتونم چیزی بگم و ...

خب خودش حتما این شکلی هست

الهی شکر من دوست پسرم و بابام به اندازه کافی ازم تعریف میکنن که نیازمند تعریف مرد دیگه ای نباشم