2777
2789
سایت عمومیه هر کسی حق داره نظر بده ..... از کی تا حالا سایت واسه اقایون ممنوع بوده ؟

موافقم تو ورود به سایت گزینه« آقا » هم وجود داره اگه قرار بود زنونه باشه که فقط مینوشتن ثبت نام برای خانم ها

از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سایت عمومیه هر کسی حق داره نظر بده ..... از کی تا حالا سایت واسه اقایون ممنوع بوده ؟

حق داره نظر بده ولی  تا وقتی که من به یاد داشتم والا مردا تو تاپیکای عکس شرکت نمیکردن 

شما هم راحت ازشون دفاع کنید راحت باشید ارع اجازه دارن هم عکس بر دارن همه کار کنن 

من گفتم ورود ممنوعه؟ من گفتم همه تاپیکا مناسب نیست 

هزاران مرد و میشناسم به خاطر ورود به تاپیک نادرست که مناسب شون نبودن تعلیق شدن 

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

اگر شما نیازمند شنیدن تعریف آقایون هستین لطفا به من نسبت ندین و من‌دوست داشتم نظر دخترارو‌راجب خودم ...

چرا باید فشاری بشم گلم... من گفتم سایت عمومیه ..عمومی یعنی چی؟ 

یعنی زن مرد پیر جوان بچه همه و همه میتونن ازش استفاده کنن... .واقعا نمیدونم‌بعضیا چرا فرهنگشون اینجوریه....

احتمالا ریشه در کودکیشون داره 

چرا باید فشاری بشم گلم... من گفتم سایت عمومیه ..عمومی یعنی چی؟ یعنی زن مرد پیر جوان بچه همه و همه می ...

من نمیگم نظر ندن ولی اینکه زیر زیرکی خوشحال میشی دیگه چیه😂😂😂😂😂

راحت باش هر چی‌میخوای بگو ...خخخخ دروغ نمیگم که....خوشحال میشید زیرکی

ارزشش داشت مطمئن باش میگفتم 

راسته میگن هر حسی خودت میگیری دیگران هم اکساس میکنی مثل خودتن ها 

حکتیت شماست دوست عزیز 

موفق باشید 

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

چرا باید فشاری بشم گلم... من گفتم سایت عمومیه ..عمومی یعنی چی؟ یعنی زن مرد پیر جوان بچه همه و همه می ...

این درست ولی شما در میاری به من میگی میدونم زیر زیرکی خوشحال میشین 

این حرف یعنی چی؟

حق داره نظر بده ولی تا وقتی که من به یاد داشتم والا مردا تو تاپیکای عکس شرکت نمیکردن شما هم راحت از ...

من از حق دفاع میکنم.... دفاع من به موقع بود....

گفتم سایت عمومیه و هر کسی میتونه نظر خودشو بده...

یه جوری میگی از مرد دفاع میکنی انگار از زامبی دفاع کردم‌

من از حق دفاع میکنم.... دفاع من به موقع بود....گفتم سایت عمومیه و هر کسی میتونه نظر خودشو بده...یه ج ...

از حق دفاع میکنین و به دیگران لقب های زشت میزنین و قضاوت میکنین 

شما عکست و بذار هم پسر هم دختر و هم پیر و هم جوان ببینن   ایشون دوست نداشته ناپیک هم ایشون زده بود نه شما

مشکل دارین بخدا...من‌چی‌میگم تو چی‌میگی.... باشه عکس بزاید راحت باشین ای خدا

ببین من بلدم بهتر از تو چی بگم خب 

تو در میاری به من میگی خوضحال میشین این که تعریف بدن  به چه حقی یان حرف و که لقب خودته در واقع به من میزنی؟ 

ما راحتیم  شمایید که م

شکل دارید با این قضیه