2777
2789
همه جا سرک میکشن

تازه ریپ میزنن فاز روشنفکرانه هم بر میدارن که ارع سایت عمومیه و فلان! اونا خوششون میاد لابد چی بگم والا 

کلا نتیجه رگفتم عکس و نباید اینجا بذاری 

عکست و بر میدارن هیچی ، نمیتونی بگی چیزی هم بعدشم میکوبوننت

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ۱۷ سالمهههمه میگن ۲۳

عه ناناس  

۲۳ دیگه خیلیه چی بگم خوشگل 

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

چرا عکساتونو میزارید و نیاز ب تایید دیگرانید ؟؟ 

جسارت نشه ولی واقعا چرا ؟ 

نظر دیگران خیلی مهمه ؟ 

یا کلا نیاز ب شنیدن کلمه ی 'خوشگلی عزیزم 'هستین؟

هیچ میدونید سایت عمومیه و تمام عکساتون داخل سایت های صیغه پخش میشه ؟؟ 

تازه کلی هم ناراحت میشید وقنی یه اقا بیاد نظر بده !

البته یواشکی هم خوشحال میشید 

چرا عکساتونو میزارید و نیاز ب تایید دیگرانید ؟؟ جسارت نشه ولی واقعا چرا ؟ نظر دیگران خیلی مهمه ؟ یا ...

اگر شما نیازمند شنیدن تعریف آقایون هستین لطفا به من نسبت ندین و من‌دوست داشتم نظر دخترارو‌راجب خودم بدونم و سری هم پاک کردم

ولی نمیدونم چرا شما فشاری شدین

نمیدونم چرا مرد باید تو سایت زنونه باشه واقعا

و یه سری ها هم دفاع کنن ازشون😂 خیلی راخت طرف پست گذاشته خوش حال میشید زیرکی  

حیف نمیتونم چیزی بگم 

ول کن کلا این افراد رو مهم نباشه برات

و یه سری ها هم دفاع کنن ازشون😂 خیلی راخت طرف پست گذاشته خوش حال میشید زیرکی حیف نمیتونم چیزی بگم و ...

خب خودش حتما این شکلی هست

الهی شکر من دوست پسرم و بابام به اندازه کافی ازم تعریف میکنن که نیازمند تعریف مرد دیگه ای نباشم