2777
2789
عنوان

دانشگاه

105 بازدید | 15 پست

دوستان معدل بالا توی دانشگاه داشتن مزایایی داره بنظرتون یا ارزشی نداره برای معدل تلاش کرد؟ در آینده شغلی و اینها منظورمه به جز اینکه حالا ممکنه ارشد مستقیم رفت مزایای دیگش چی میتونه باشه

دانشگاه ما (دولتی) فقط سال اول خوابگاه میداد

کسی که شاگرد اول میشد خوابگاه سالهای بعدش میدادن بهش، هرترم ۲۴ واحد میتونست برداره، ی وام مخصوص رتبه های برترم میدادن بهشون، ارشدم بدون کنکور بود 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشگاه ما (دولتی) فقط سال اول خوابگاه میدادکسی که شاگرد اول میشد خوابگاه سالهای بعدش میدادن بهش، هر ...

چقدرررر خوب بوده برای ما از هرکی میپرسم میگن به هیچ دردی نمیخوره الان بری سراغ کار میگن مهارتت چیه کسی کاری به این نداره دانشگاهت چی بوده رتبت و معدلت و حتی رشتت چی بوده

چقدرررر خوب بوده برای ما از هرکی میپرسم میگن به هیچ دردی نمیخوره الان بری سراغ کار میگن مهارتت چیه ک ...

برو بپرس از واحد مالی دانشگاه ببین وام میدن به رتبه برترا... 

برای کسیم ک رتبه برتر نبود وام داشتیم ما، مبلغش کمتر بود یمقدار

بله مهارت خیلی لازمه

کلاسها و کارگاههای مرتبت با رشته ات رو داخل و خارج دانشگاه شرکت کن هم یادبگیری هم مدرکش رو بگیری، خیلی بدرد میخوره برای مشغول شدن ب کار

البته اگر دانشگاهت جزو برترینها باشه و معدلت هم عالی باشه قطعا تاثیر داره، بشرطی که یکمم مهارتهای عملیت رو افزایش بدی 

کسی ک میگه بی‌تاثیره دانشگاهش سطح پایین بوده، یا معدلش، یا سوادش کم بوده(سواد عملی و مهارتیش) و هِر رو از بِر تشخیص نمیداده... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

برو بپرس از واحد مالی دانشگاه ببین وام میدن به رتبه برترا... برای کسیم ک رتبه برتر نبود وام داشتیم م ...

اها درست میگین شما خیلییی ممنونم از راهنماییتون❤️💋😁