2777
2789
عنوان

از دست کنایه های خواهرشوهرم در امان نیستم هرگز و هیچ کجا

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 35 پست
آخه دوست ندارم پسرم توی فضایی رشد کنه که بین خانواده هامون حس منفی و دشمنی باشه. ولی از طرفی خواهر ش ...

😘

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
همسرت چی گفت. دیگه بهش زنگ نزن و حالشم از کسی نپرس بزار بسوزه

همسرم گفت از دلتنگی اینطوری گفته

و ماست‌مالی کردنش بیشتر اعصابم رو خورد کرد

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🍭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا با سه تا جمله اولت منم حسودیم شد چه برسه خواهرشووووهر

واسه تک‌تکش دمار از روزگارم در اومده 🥲

ولی داشتن خواهرشوهر احمق از همه شون سخت تره

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🍭
خاک تو سرشولی مقصر خودتی که بهش زنگ میزنی

گاهی وقتا باهاش ارتباط می گیرم فقط به خاطر اینکه عمه ی پسرمه.

هرچند، لیاقت نداره

از کسی که اینقدر منفی هست و درک و شعور درست حرف زدن ندارن دوری کن و اصلا ارتباط نگیر خدارو شکر دور ه ...

اگر به خاطر پسرم نبود هیچ وقت باهاش ارتباط نمی گرفتم.

دوست نداشتم بین عمه و برادر زاده حس منفی ایجاد کنم.

ولی واقعا لیاقت نداره

منم عمه م 

اگه یکی همچین حرفی بزنه به جگر گوشه هام (برادرزاده هام) بزنه حالشو جا میارم

چه برسه به این که خودم همچین حرفی بزنم

چقدر حسادت و کینه ازش می باره😑

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
واسه تک‌تکش دمار از روزگارم در اومده 🥲ولی داشتن خواهرشوهر احمق از همه شون سخت تره

خودتو ناراحت نکن آدما واسه خالی کردن عقده های خودشون موفق هارو هدف قرار میدن

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

تا بوده همین بوده.خانواده شوهر چشم دیدن عروس رو ندارن.دایورد کن ب ماتحتت.

دقیقا مخصوصا عروس موفق 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

منم عمه م اگه یکی همچین حرفی بزنه به جگر گوشه هام (برادرزاده هام) بزنه حالشو جا میارمچه برسه به این ...

خوش به حال برادرزاده هات که عمه شون انقدر ماه و خوش قلبه 😍❤️❤️❤️ 

خوش به حال برادرزاده هات که عمه شون انقدر ماه و خوش قلبه 😍❤️❤️❤️

ممنونم مهربون🥰❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

والا منم یک عمه هستم که دور از برادر زاده هام هستم

و واقعا با اینکه پدر و مادر در حال متارکه هستن به نظرم بهترین تصمیمی که برادرم برای زندگی بچه هاش گرفت این مهاجرت بود

این خانم کلا عقل نداره از هفتاد دولت آزاده

عزیزم میشه یه راهنمایی بکنی درباره مهاجرت.ک چقدر باید پول داشته باشیم تا بریم اونجا ساکن بشیم.ک چه م ...

عزیزم من مهاجرت تحصیلی کردم و فول فاند بودم و همزمان با کار هم می کنیم. هم من و هم همسرم.

اکثر کسایی که می شناسم هم مهاجرت تحصیلی کردن بیشتر برای مقطع ارشد و دکتری. 

و از روش های دیگه اطلاع ندارم. 

اما مهاجرت کلا این طوریه که از نظر «مالی» توی ایران هم وضع مالی و هر مقدار رفاه داری، بعد از مهاجرت رفاه «مالی» تقریبن نصف میشه و چند لول‌ تنزل میکنه. ولی گویا در دراز مدت وقتی توی موقعیت جدید جا بیفتی اوضاع بهتر میشه. 

والا منم یک عمه هستم که دور از برادر زاده هام هستمو واقعا با اینکه پدر و مادر در حال متارکه هستن به ...

چه قدر خوش قلبی عزیزم 😍❤️