2777
2789
عنوان

دلم شوهر می خواهدددددد شوهرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 51 پست
شوهر کنی قهر کنی به کتفشم نیست تازه قهر میکنه عین سگ پاسوخته باید دنبال بدویی چرا قهره😂😂😂

شانسه منه

روز امتحان پشت برگه ام نوشتم بزار رک و رو راست بگم دیشب رفته بودیم امامزاده صالح دوتایی و تا صبح عشق حال کردیم  وقت نکردم بخونم با تعجب دیدم که بهم ۲۰ داده ده سال بعد دیدمش گفتم اون بیستی که اونشب بهم دادی خیلی خوب بود عکس بچمو بهش نشون دادم و گفت این مو ها را کجا سفید کردی ؟ خواستم بهش بگم اونشب خبری از امامزاده صالح دوتایی نبود فقط هوا سرد بود :))) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی درگیرم

زندگی واقعی این نیست گل من

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
🫤😂😂😂😂رمان های آبکی نخون فرزندم

دلم خواستت

روز امتحان پشت برگه ام نوشتم بزار رک و رو راست بگم دیشب رفته بودیم امامزاده صالح دوتایی و تا صبح عشق حال کردیم  وقت نکردم بخونم با تعجب دیدم که بهم ۲۰ داده ده سال بعد دیدمش گفتم اون بیستی که اونشب بهم دادی خیلی خوب بود عکس بچمو بهش نشون دادم و گفت این مو ها را کجا سفید کردی ؟ خواستم بهش بگم اونشب خبری از امامزاده صالح دوتایی نبود فقط هوا سرد بود :))) 

همش خیالاته من نامزدم ک قبلا رلم بود میگف کی نامزد شیم ببرمت مدرسه حق نداری با بقیه دوستات بری خودم میام دنبالت😂🤣الان پی داده ی دقیقه دیر تر بیای رفتم باید خودت بیای😐

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
عع چیه مگ واقعیت

ببین همه اینا هستا بستگی ب طرفت داره مثلا شوهر من همینه ک اسی نوشته ولی یک در ملیون همچین مردی پیدا میشه

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

دلم خواستت

دلتو پرو نکن که هرچیزی بخواد🫤لاقل کتاب خوب بخون😂😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دلتو پرو نکن که هرچیزی بخواد🫤لاقل کتاب خوب بخون😂😂😂

تازه دلم میخواهد جلوم زانو بزنه

😂😂😂😂😂ووووی گوگولی

خیلی غمگینم دلم شکست لعنت به فیلم ها 🤣

خواسته من از شوهرم اینه وقتی داره از مطب با ماشین شاسی بلندش میاد یه دسته گلم بخره بیاد😎😎😎😎

😂😂😂منم اولااین انتظاروخیلی داشتم الان انقدربیمارستان خسته میشیم فقط دلم میخواد غذابرام بگیره😂😂🤣🤣🤣

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤