2777
2789
عنوان

دلم شوهر می خواهدددددد شوهرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 51 پست
خواسته من از شوهرم اینه وقتی داره از مطب با ماشین شاسی بلندش میاد یه دسته گلم بخره بیاد😎😎😎😎

بیدار شو بیدار شو 

اون نهایتا منت بذاره یک دبه ماست بخره برات😂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خیلی غمگینم دلم شکست لعنت به فیلم ها 🤣

🤣🤣🤣🤣💔الهی

عزیزم همسر خوب واقعا یه نعمته ولی اینا همش فانتزی های نوجوانیه که ممکنه یه همسر خوب انجام نده ولی زندگی باهاش عین رویا باشه پس تمرکزت بذار رو واقعیات

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیدار شو بیدار شو اون نهایتا منت بذاره یک دبه ماست بخره برات😂

وایییی😂😂😂😂

من مث گشنه ههگل اینانمیبینم فقط غذا😂😂😂براخوشحالیم بایرغذابگیره درهرحالت😂😂😂

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

وایییی😂😂😂😂من مث گشنه ههگل اینانمیبینم فقط غذا😂😂😂براخوشحالیم بایرغذابگیره درهرحالت😂😂😂

بنظرم از خواب بیدار شیم بهتره

روز امتحان پشت برگه ام نوشتم بزار رک و رو راست بگم دیشب رفته بودیم امامزاده صالح دوتایی و تا صبح عشق حال کردیم  وقت نکردم بخونم با تعجب دیدم که بهم ۲۰ داده ده سال بعد دیدمش گفتم اون بیستی که اونشب بهم دادی خیلی خوب بود عکس بچمو بهش نشون دادم و گفت این مو ها را کجا سفید کردی ؟ خواستم بهش بگم اونشب خبری از امامزاده صالح دوتایی نبود فقط هوا سرد بود :))) 

اینجوری نیست اولش گاهی شوهرم منت میکشید مثل تو ذوق میکردم بعد فهمیدم مردا اگه زیاد منت بکشن عقده میشه براشون باید با کسی ازدواج کنید که تفاهمات و قدرت تعامل و حل مسعلتون خوب باشه و به قهر نرسه مساعل 

منم مثل تو فکر کردم و اتفاقا نمیخوام مثل بقیه بهت بگم اصلا به همچین چیزی نمیرسی میخوام بگم این مدل انتظار باعث میشه تو دامه آدم های سمی بیفتی و آدم های سالم رو از دست بدی چون پسرایی که زبون ریختن و نقش بازی کردن رو خوب بلدن میبینن تو اینو دوست داری و به سمتت جذب میشن 

وایییی😂😂😂😂من مث گشنه ههگل اینانمیبینم فقط غذا😂😂😂براخوشحالیم بایرغذابگیره درهرحالت😂😂😂

غذا هم نمیگیره آخه 

تازه شوهر من هنوز سوار ماشینش نشده زنگ می نه که چای دم کن غذاهم آماده باشه چون من مثل خرس گرسنمه😂🫡

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

شانسه منه

نه یهو دیدی شانست با ی آرشام تهرانی مزدوج بشی

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
یعنی چی

منو و تو داریم رویای شوهر مهربون میبینم ولی کامنت ها رو بخون

روز امتحان پشت برگه ام نوشتم بزار رک و رو راست بگم دیشب رفته بودیم امامزاده صالح دوتایی و تا صبح عشق حال کردیم  وقت نکردم بخونم با تعجب دیدم که بهم ۲۰ داده ده سال بعد دیدمش گفتم اون بیستی که اونشب بهم دادی خیلی خوب بود عکس بچمو بهش نشون دادم و گفت این مو ها را کجا سفید کردی ؟ خواستم بهش بگم اونشب خبری از امامزاده صالح دوتایی نبود فقط هوا سرد بود :))) 

غذا هم نمیگیره آخه تازه شوهر من هنوز سوار ماشینش نشده زنگ می نه که چای دم کن غذاهم آماده باشه چون من ...

من کلاپاچه میگیرم ازوقتی که شبفت تموم میشه میشینم توماشبن ماچه میگیرم انقدرخستم😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣فقط غذاحالموهوب میکنه خواهرررر😂😂😂😂😂🤩🤩🤩🤩

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

من شوهردارم عزیزم😐

عه ببخشید 🤣 خوشبخت باشییی

غذا هم نمیگیره آخه تازه شوهر من هنوز سوار ماشینش نشده زنگ می نه که چای دم کن غذاهم آماده باشه چون من ...

فکر کردم فقط شوهر من اینجوریه قبل از رسیدن ب خونه زنگ میزنه غذا آمادست بیام بخورم😅😅😅

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
من کلاپاچه میگیرم ازوقتی که شبفت تموم میشه میشینم توماشبن ماچه میگیرم انقدرخستم😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣فقط غ ...

واااییی کله پاچههه

دختر این همه غذا ،دل و روده گوسفند رو دوست داری؟؟