2777
2789
عنوان

شرکته گفت اصلا مرخصی نداریم

141 بازدید | 24 پست

آقا امروز رفتم یجا مصاحبه

همه چیزش طبق وزارت کار بود ساعت کاری و حقوقش

فقط یچیز عجیبی که گفت اینه ما خیلی تو مرخصی دادن سختگیریم و چون نیروی کار کم داریم مرخصی نداریم

احیانا موردی داره و ممکنه بعدا برام دردسر شه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون مرخصی که نمیشه. اگه قانونش وزارت کاره ، ماهی ۲.۵ روز مرخصی داری. ادم خدای نکرده مریض میشه. کار واجب پیش میاد. نمیشه که بدون مرخصی!!!!

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

احتمالا چون نیروی کارهم کم دارن اندازه 3 نفر ازت کار بکشن

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

خواهر منم تو همچین شرکتی کار میکنه هفده تومن میگیره راهش نزدیکه و پیاده میره و بیمه ام هست کلا راضیه 

ولی نگم از مرخصی یعنی انگار میخوان جون بدن فک کن همکارش با سرم اومده بود سر کار

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
جمعه و ها و تعطیلات رسمی تعطیلهپنجشنبه ها هم تا ظهر

عالیه . بروخوبه  ولی مواظب باش جای چندنفر ازت کارنکشن چون نیروشون کمه. مرخصی هم اولش همه همینو میگن سفت وسخت میگیرن اما بعدش باهم سازگارمیشین‌ . مثلا اگه کاری برات پیش بیاد میتونی بگی من امروز میرم بجاش روز تعطیل میام کارمو انجام میدم  من همین کارو میکردم

لایک نکنید❤️