2777
2789
عنوان

چکار کنم جنین سقط بشه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 97 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرص اورژانسی سالی دوبار فقط میتونی مصرف کنیببخشبد ولی پدرررت در میاد با اینکارااگه قصد بارداری نداری ...

اخع من میگم چرا همش من ب بدنم اسیب بزنم شوهرم بخاطر لذتش حاضر نیس ی کا.. بزاره انقد دعوا کردم قبول کرده فعلا

مگه الان نمیگی‌بچه رو خود دکتر گفته مرده؟یعنی زنده است تو میخوای سقط کنی؟

منظورم اوایل بارداری بود ک زنده بود شوهرم گیر داد ک سقط کن رفتم دکتر ولی نداد اما الان ی هفته س ک قلبش دیگه ننیزنه انقد شوهرم ناشکری کرد خدا ازم گرفتش

دکتر نامه بستری داد ؟ چند روز بستری بودین ؟

عزیزم با سونو گرافی برو اورژانس یه بیمارستان خوب و تمیز ک اذیتت نکنن..همونجا بستری میکنن..بعد سونو و بررسی قرص شروع میکنن...خیلیذاذیت میشی و درد فراوان اما انشاالله ب عمل نمیرسه..