2777
2789
عنوان

چکار کنم جنین سقط بشه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 102 پست
خب از کحا پیداکنم مشکلم اینه هیچ اشنایی ندارم ک بلد باشه

باید از چند نفر بپرسی یجا آدرس بدن بهت

من خالم با قرص میخواست سقط کنه یه تیکه افتاد یک تیکه نمیوفتاد مجبور شد کورتاژ کنه باز هم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب برو میدونی اگه بقایا تو بدنت بمونه چه بلایی سرت میاد

حالا دکتر میرم عصری دیگه 😢😢 عیننن چی چسبیده ولنمیسه قبلا موقع تاخیر پری ی لیوان رازیانه میخوردم یا همون روز وگرنه فرداش حتما پری میشدم الان انگار اب میخورم 

این دکتر ک میرم ک زیاد پولکی نیست سریع بکه بیمارستان برو ولی ازوناس ک خیلییی وظیفه شناسه و اینا . نم ...

اگر میدونی آدم درستیه،به تشخیصش اعتماد کن.اگر هم شک داری یکی دو تا دکتر دیگه هم برو.ولی در نهایت به خودت استرس بیخود نده که حتما باید فلان طور و فلان جا باشه.الان کم اعصاب خوردی نداری.باز به خودت سخت بگیرید اذیت میشی.

باید از چند نفر بپرسی یجا آدرس بدن بهتمن خالم با قرص میخواست سقط کنه یه تیکه افتاد یک تیکه نمیوفتاد ...

وااای ن من دوتا سقط داشتم خداروشکر بقایا نداشتم 

خدا کنه اینم دردسر نداشته باشه

حالا دکتر میرم عصری دیگه 😢😢 عیننن چی چسبیده ولنمیسه قبلا موقع تاخیر پری ی لیوان رازیانه میخوردم یا ...

خوب عزیزم چسبیده به دیواره رحم دیگه همینجوری ایزون نیست ک بعدم بزرگه کوچیک نیست کمتر از یه کف دسته 

برو دکتر سونوهاتم ببر اگه قرصم بده بزار زیر نظر پرستار و بیمارستان باشی من دیدم کسایی ک تو خونه سقط کردن بعدش کلی مشکلات به وجود امد چون خون ریزی شدید افتادن

وااای ن من دوتا سقط داشتم خداروشکر بقایا نداشتم خدا کنه اینم دردسر نداشته باشه

چراااا جلوگیری نداری اخههه

میدونی چقدر به بدنت آسیب میزنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونی آدم درستیه،به تشخیصش اعتماد کن.اگر هم شک داری یکی دو تا دکتر دیگه هم برو.ولی در نهایت به ...

متاسفانه من اوایل ک فهمیدم باردارم شوهرم گفت سقطش کن رفتم پیشش اصلاا قرص نداد گفت بچه قلب داره هیچ دکتری همچین کاری نمیکنه حالا نمیدونم برم الان میده یا ن 

چراااا جلوگیری نداری اخهههمیدونی چقدر به بدنت آسیب میزنی؟

شوهر نادونم کار خودشو میکنه چقدر اخه قرص اورژانسی بخورم بهش گفتم این ک سقط شد اگه از کا.. استفاده نکنی دیگه نیا سمتم

شوهر نادونم کار خودشو میکنه چقدر اخه قرص اورژانسی بخورم بهش گفتم این ک سقط شد اگه از کا.. استفاده نک ...

قرص اورژانسی سالی دوبار فقط میتونی مصرف کنی

ببخشبد ولی پدرررت در میاد با اینکارا

اگه قصد بارداری نداری ایودی بزار

1
5
10
15
20
25
30
35
40