از جمعه هفته پیش یازده هفته و سه روز بودم انگار جنینم رشدش متوقف شده و قلبش دیگه نمیزنه دوتا سونو رفتم اینطور گفتن .. ولی هرچی رازیانه و زعفرون میخورم اصلا نمیفتم ب خونریزی 😭 ن دردی ن کمردردی هیچی ب هیچی چکار کنم نمیخام کورتاژ 😭
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
این دکتر ک میرم ک زیاد پولکی نیست سریع بکه بیمارستان برو ولی ازوناس ک خیلییی وظیفه شناسه و اینا . نم ...
اگر میدونی آدم درستیه،به تشخیصش اعتماد کن.اگر هم شک داری یکی دو تا دکتر دیگه هم برو.ولی در نهایت به خودت استرس بیخود نده که حتما باید فلان طور و فلان جا باشه.الان کم اعصاب خوردی نداری.باز به خودت سخت بگیرید اذیت میشی.
حالا دکتر میرم عصری دیگه 😢😢 عیننن چی چسبیده ولنمیسه قبلا موقع تاخیر پری ی لیوان رازیانه میخوردم یا ...
خوب عزیزم چسبیده به دیواره رحم دیگه همینجوری ایزون نیست ک بعدم بزرگه کوچیک نیست کمتر از یه کف دسته
برو دکتر سونوهاتم ببر اگه قرصم بده بزار زیر نظر پرستار و بیمارستان باشی من دیدم کسایی ک تو خونه سقط کردن بعدش کلی مشکلات به وجود امد چون خون ریزی شدید افتادن