2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت گدا

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل کادو نخریدن نیست مشکل اینکه این آقا به گفته خودش قصد ازدواج نداره که هی امروز و فردا می‌کنه و و ...

مشکل کادو نیست اما من روز تولدش توی سرما زیر بارون دو ساعت موندم تا از سر کارش برگرده هیچ پولی نداشتم پول جمع کردم براش کیک کادو خریدم

اسکایلرم ازم دور شید وگرنه....
مشکل کادو نیست اما من روز تولدش توی سرما زیر بارون دو ساعت موندم تا از سر کارش برگرده هیچ پولی نداشت ...

شما کلا اشتباه کردی وقتی خودش علنا گفته من قصد ازدواج ندارم ولی همچنان باز باهاش ادامه دادی 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
چقد راحت ب ی پسر اعتماد کردی.. حالم ازش بهم خورد الان پیش خودش حس زرنگی میکنه ک با ی دختر کیف و حال ...

من دختری بودم که بجان مادرم قسم با هیچ پسری نبودم دست هیچکسی حتی نگرفتم باورم نمیشه که من شدم این هربار نفرینش کردم یه بلایی سرش اوند دقیقا همون روزش یبار تصادف کرد یبار بخاطر کارش دلمو شکوند که از همون کار اخراج شد

ببخشید رک‌میگم اما یه نفر باید بیدارت کنه با دلداری و عبرنداره هیچی درست نمیشه این آقا جتی اگر به فرض خیلی خیلی محال باهات ازدواج هم بکنه به درد زندگی نمیخوره یه سال دیگه کار به جدایی میکشه چون علاقه ای به ادامه رابطه نداره و ممکنه این حس دوباره برگرده بعد یه مدت و زندکیت هر روز جنگ اعصاب میشه از من خواهرانه بهت ولش کن برو پی زندگیت 

شما کلا اشتباه کردی وقتی خودش علنا گفته من قصد ازدواج ندارم ولی همچنان باز باهاش ادامه دادی

این حرف بعد از یکسال گفته یعنی فردای یلدا تازه بعد یکسال

ماامنت در جریان هست و آگاه ات نمیکنه؟مشکل فقط کادو هست ک نخریده؟ بدون قید و شرط و تعهد و.. بهت ت جا. ...

مامانش احتمالا اصل ماجرا رو نمیدونه 

وگرنه قطعا به راحتی نمیگفت ولش کن این نمیخوادت

کاربر فسیل، بسیاااااااار قدیمی
این حرف بعد از یکسال گفته یعنی فردای یلدا تازه بعد یکسال

شما خودت از همه بهتر میدونی که رابطه آت با این آقا آینده ای نداره ولی دوست داری خودت توجیه کنی متاسفانه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اخه میگن مشخص میشه ترمیم کردی

تو به کسی نگو الانم دکتر نمیبرن که برا معاینه پسره هم میبینه خون اومد ول میکنه یا نیومد هم میگی برا من شاید حلقوی چون اگه بگی هرلحظه سرکوفت میزنن و پیش کسی ک میدونه آتو داری نگو و گریه هم نکن با سیاست برو جلو 

اول ترمیم کن بعد هم نباید به روش میاوردی کادو نخریده شاید میخاس امتحانت کنه زرنگ باش الان ساده باشی باختی

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

ایول😂ادم باید برای خودش ارزش قائل باشه این از الان اینطوره،، تو زندگی خیانت هم میکنه میگه من که از ...

دقیقااا 

اونایی ک با عشقو علاقه ازدواج میکنن ۷۰ درصدشون تعش خیانت و طلاقه 

این ک از همین الانم بهش گفته نمیخامت چی میشه دیگه

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور