2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت گدا

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این شوهر بشو نیس پول عملو بگیر عمل کن اینم ول کن

ایول😂

ادم باید برای خودش ارزش قائل باشه 

این از الان اینطوره،، تو زندگی خیانت هم میکنه میگه من که از اول نمیخواستمت! 

بعدم با بچه پاگیر زندگی میشه 

همین الان جدا شو گریه و زاری هم نکن.

خوشحال باش که الان شناختیش و بدبخت نشدی..

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

بگو تو گدایییی

اصلا ایراد نداره پرده الان خیلیا براشون مهم نیست

برو دکتر زیر بار نرو بگو اصلا از تولد پرده نداشتم

خیلیا از جمله خودم خونریزی نداشتم

پس دیوار حاشا بلنده

دوم ولش کن مرتیکه عقده ای رو

بسپارش به خدا

انشاالله ی بخت خوب 

مشکل کادو نخریدن نیست مشکل اینکه این آقا به گفته خودش قصد ازدواج نداره که هی امروز و فردا می‌کنه و وعده سر خر من میده کار بخره یا نخره چه تاثیری داره وقتی مشکل اصلی چیز دیگه اس

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

چقد راحت ب ی پسر اعتماد کردی..  حالم ازش بهم خورد الان پیش خودش حس زرنگی میکنه ک با ی دختر کیف و حالش کرد الانم پسش میزنم میرم بعدی

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بهش پیام بده بگو من تصمیمم رو گرفتم تو نمیتونی نه همسر مناسبی برای من باشی و ن پدر مناسبی برای بچه ام 

وقت دکتر بگیر همونجور که منو به این روز انداختی ببر دکتر بعد تورو به خیر و منو به سلامت 

اینجوری کامل حس میکن تورو از دست داده یکاری میکنه اگرم نکرد حداقل غرورت حفظ میششه و ترمیم هم کن و دیگ به پر جماعت اعتماد نکن ب کسی هم نگو پرده نداشتی یا ترمیم شد حتی مادرت

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم