2777
2789

چجوری نمره بدم بهشون 

اهههه 

انگار عقلشون کمه 

یک حرف رو اشتباه مینویسن،، چقدرررر تاکید کردم خوب و با دقت بنویسید 

الان این نیم نمره داره ،climb 

باید می‌نوشت 

ولی 

نوشته clamb 

نمی‌دونم نمره بدم یا نه ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بنظرت الان ازش شفاهی سوال کنی و چیزی که بشنوی همون چیزیه که باید میگفت ولی دیکته اش رو بلد نبود،بهش نمره بده.

ولی اگه کلا هدف این بخش امتحان دیکته بوده،نباید نمره بدی.

گناه داره بهش بده نمره رو

کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در ایینه میبینم.                                                                                .                                                                          ممکن است خودخواهی به نظر برسد، اما وقتی برای زنده ماندن می‌جنگی، سخت است دلسوز و مهربان باشی.

از معلمی فقط عاشق برگه صحیح کردنم 😁

بده بچه گناه داره 🥺

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

دبیرستان به ما همیشه میگفتن چه تو امتحانات داخلی چه نهایی اگه هدف سوال املا و دیکته کلمه نباشه یه حرف رو اشتباه نوشتن جوری که بشه خوند و منظور برسونه حالا یک حرف اشتباه یا جا به جا نمره کم نمیشه