2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت گدا

596 بازدید | 49 پست

من با یه اقایی یکسال دوست بودم اول همکارم بود بمبارون کادو شدم سه ماه اول و خیلی بهم شکاک بود خیلی کنترلم می کرد بهم از روز اول گفت یکلام فقط فقط ازدواج می کنم باهات زنگ زد با مامانش حرف زدم و و و ... تا شد ۷ ماه من دیونه دختر بودنم از دست دادم و دوماه تمام گریه کردم وزن کم کردم اون کنارم بود واقعا افسرده بودم و بخاطرش هنوزم هستم گذشته سه چهار ماه باهاش جدی صحبت کردم بیاد خاستگاری و گفت میاد و باباش به بابای من زنگ زد و گفتن بعد شب یلدا میان درست شب یلدا باها دعوایی کرد و گفت نمیخوامت من اصلا ازدواجی نبودم بیا برو عمل کن پولش میدم منم کل شب یلدا زار زدم تا ۳ صبح و اقا اون ساعت با دوستاش جشن گرفته بودن اصلا پیگیرم نبود خودم زنگ زدم دباره رفتیم بیرون که دوباره اوکی شدیم تا رسید به تولدم فقط روز تولدم تبریک گفت فرداش میریم بیرون فرداش شد دیدم هیچی برام نخرید دید ناراحتم گفت میریم کیک میخریم و کادو رفت کیک خرید کادو نگرفت مامانم دید برگشتم خونه گفت پس کادو نگرفته؟ اخه صبحشم بزور باهام اومد بیرون و مامانمم فهمید مامانم گفت این نمیخوادت ولش کن بهش زنگ زدم حرفای مامانم گفتم گفت تو گدایی و هیچ زنگی دیگه نزدم و نزد

اسکایلرم ازم دور شید وگرنه....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ا الان همه میام میگن گناه کردی 

پاکدامنی پیشه نکردی

کلی سرزنش

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

ماامنت در جریان هست و آگاه ات نمیکنه؟

مشکل فقط کادو هست ک نخریده؟ بدون قید و شرط و تعهد و.. بهت ت جا.  وز کرده بنظرت مهم نیست ناراحتی ک گداست کادو نخریده؟ برای خودت یه ذره ارزش قائل باش

اسی عزیزم خیلی باید قوی باشی تا از جات پاشی

پس سعی کن کنار بیای 

قدرت بگیر و یه کاری ک فکر میکردی نمیتونی انجام بدی رو انجام بده 

مثلا شاید هیج وقت فک نمیکردی بتونی تلاش کنی یه ادم موفق بشق ولی از این به بعد تو این قدرت رو داری

چون رنج ادمها رو قدرتمند میکنه و برا دختر این رنج بزرگیه 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

فقط می تونم بگم این لجن رو از زندگیت بنداز بیرون 

بکارت هم بدوز 

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀