2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 60 پست
آدما برای زندگی کردن به هم دیگه نیاز دارن میشه تنهایی ی کاریش کرد یعنی میشه ها ولی بستگی به طرف داره ...

انسان موجودی اجتماعیه معلومه تنهایی نمیتونه 

من مطمعنم پدر و مادر ها واقعا دوسمون هر چند بهمون حرف بزنن این به خاطر این نیست که دوسمون ندارن به خاطر اینه که واقعا نگران ما هستن تو این جامعه تو ایران دوست دارن ما به جایی برسیم که در آینده ۸ گرو ۹ نباشه حقم دارن وضعیت اقتصادی رو که میبینن میدونن یه بچه بدون درآمد نمیتونه خودشو در بره

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روانشناسی دانشگاه خوب

دقیقا کدوم دانشگاه ها رو دوست داری؟ 

منم بعد این همه وقت از ی رشته خوشم اومده که دارم واسش میخونم و خانواده ام فکر میکنن واسه پزشکی دارم تلاش میکنم😂😂

منم‌پشت‌کنکورمی‌شب‌دیگع‌زدم‌سیم‌اخر‌اصن‌انگار‌چشپامو‌بستم‌تمام‌حرفامو‌زدمگفتم‌فک‌کنین‌بچتون‌سرطان‌دا ...

خیلی کار خوبی کردی ولی به نظرم به خاطر خودت بخون

عمر آدم الکی نیس من یه سال پشت نشستم ولی یه عمر حسرت یکسال تلف شده رو میخورم چون میدونم لیاقتشو داشتم همون سال اول به هدفم برسم

به هیچ عنوان دیگه پشت نشین اگه اصرار کردن ببرشون پیش مشاور از معایب پشت کنکور واسشون توضیح بدهبا خان ...

اینا حرف زدنش راحته خانواده من میگن یا یه دانشگاه خوب قبول میشی یا حق هیچ کاری نداری

کاربر جدید نیستم...   :) 

خیلی کار خوبی کردی ولی به نظرم به خاطر خودت بخونعمر آدم الکی نیس من یه سال پشت نشستم ولی یه عمر حسرت ...

اره‌میدونم‌مم‌الان‌دومین‌سال‌پشت‌کنکورم‌

این‌ماه‌از‌اول‌دی‌خیلی‌کم‌کاری‌کردم

نه‌اینکه‌نخونم‌میخونم‌ولکنش‌نیستپ‌ولی‌کم‌شده‌من‌میخواستم‌دی‌ماه‌خیلی‌بهتر‌ازاینا‌باشه‌عملکردم‌ولی‌نمیدونم‌چرا‌اینطوری‌شدم

هدفم‌فرهنگیانه

پارسال‌دیدم‌دعوت‌ب‌مصاحبه‌نشدم‌از‌دوردز‌بعدش‌رفتم‌مشاوره‌دوباره‌شروع‌کردم!‌ملت‌باورشون‌نمیشد

خیلی‌پارسال‌خوندم

امسالم‌همینم‌وضعیت‌روحی‌و‌ذهنم‌اسوده.تره‌ولی‌این‌ماه‌هفته.اولش‌اصلا‌خوب‌نبود..چون‌دارم‌بیشتر‌واسه‌تشریحی‌میخونم‌تستم‌افت‌کرده‌شاید‌واسه‌این‌ناراضیم

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

انسان موجودی اجتماعیه معلومه تنهایی نمیتونه من مطمعنم پدر و مادر ها واقعا دوسمون هر چند بهمون حرف بز ...

ببین من با این که عامل ۹۰ درصد اتفاقای بد زندگیم مادر پدرم بودن بازم نمیندازم گردنشون 

چون اونا هم یاد نگرفتن چطور باید رفتار کنن چطور باید دوست داشته باشن قبوله 

ولی نمیتونم بزارم بیشتر از این واسم تصمیم بگیرن 

اونا اگه واقعا دوسمون داشتن ربطی هم نداره مادر پدراشون یادشون داده یا نه 

اگه واقعا بخوان یاد میگیرن  اصلا میشینن خودشونو اصلاح میکنن برامون ولی بدتر قبول دارن که هر چی هست از زیر سر بچه ست نه خودشون 

چقدر خوب :)

اره‌دلم‌نمیخواد‌برم‌ی‌رشته‌مزخرف‌صرفا‌مدرک‌بگیرم‌بشینم‌خونه،واقعا‌ادمش‌نیستم/

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

دقیقا کدوم دانشگاه ها رو دوست داری؟ منم بعد این همه وقت از ی رشته خوشم اومده که دارم واسش میخونم و خ ...

تهران

شهید بهشتی

شیراز

فردوس

کلا تاپ باشه

خیلی خوبه افرین

کاربر جدید نیستم...   :)