2777
2789
عنوان

چجوری مامان باباتونو آماده کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 46 پست
خب خوبه فکر می کنی به آیندت ومهاجرت.البته این هم بدون اون ور بهشت برین هم نیست ولی خب اگه هدفمند هست ...

بله میدونم 

مهاجرت هم قبلش هم حینش و هم بهدش سختی داره 

ولی من حاضرم سختیاشو تحمل کنم برا آیندم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام

من نه حوصله درس دارم نه طاقت دوری از خانوادم

ولی داداشم دکترا داره میخواد بره چند وقت دیگه

فامیلام چندتایی انگلیس و آمریکا و ایتالیان

همشون هم راضین هم توی زمان کم خیلی پیشرفت کردن

خانوادشونم عادت کردن به دوری.بهشون افتخارم میکنن.تازه الان جاگیر شدن دعوت نامه میفرستن براشون بیان پیششون

اگه شرایط و توان و روحیشو داری یک لحظه هم درنگ نکن

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

پس چه غلطی‌کنم 😥 ارشدو میخوام برم شهر دیگه ، ازشون دور باشم تا آماده شن

دخترعموم دوساله تمام درس می خوند اصلانمی دیدمش ..مادرش می گفت عمرااجازه بدم بره ..این دختروقتی جواب بورسیه اش اومد..شروع کردبه اماده کردن وسایلش ...زن عمو شب وروزگریه می کرد تااینکه روزموعودرسید ..مادرش تنهابود می گفت اگرتوبری من دق می کنم ....رفت ولی زن عموبعدازرفتنش باکلی تبریک فامیل ودرهمسایه مواجه شد ..الان باافتخاردرمورددخترش صحبت می کنه ‌..وگوشی دستشه برای ویدیوکال لحظه شماری می کنه ..پنج ساله دخترش رفته وایشون عادت کرده

دلم برای وطنم سوخت...کاش بجای تک تک شماهایی که میرید از این جا میتونستم براش کاری کنم که پیشرفت کنه اما نمیتونم بجاش میتونم فقط بجای شما بمونم اینجا و تحت هر شرایطی ترکش نکنم چون تنهاست

دلم برای وطنم سوخت...کاش بجای تک تک شماهایی که میرید از این جا میتونستم براش کاری کنم که پیشرفت کنه ...

سلام قشنگم 

هیچ کس دوست نداره خاکشو ، وطنشو،  خانوادشو، ول کنه بره 

ولی چاره چیه