2777
2789
عنوان

بهترین سن برای بارداری

139 بازدید | 26 پست

سلام من ۱سال و ۳ ماهه ازدواج کردم خودم ۲۳ همسرم ۳۲ سالشه همسرم بچه دوس داره ولی خودم زیاد نه از طرفی دوس دارم برم یه کار وهنری یادبگیرم مشغول بشم

بنظرتون بهترین سن بارداری برای من چند سالگیه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر وقت آماده بودید هر دو که مسولیت به این سنگینی رو به عهده بگیرید

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

سلام. مگه با بچه نمیشه؟ به نظرم از نینی سایت مشورت نگیرید بهترین کارو کردید

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

از نظر روانپزشکی ۲۰الی۲۵بهترین سن مادرشدنه چون انرژی و حوصلش هست 

سن شوهرتم داره بالا میره تا انرژی و توانایی بچه‌کوچیک دارین بیارین

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD

عزیزم سن مناسب برای بربارداری به طور کلی بستگی به شرایط فردی داره. اما به طور کلی، برای بسیاری از زنان، سن مطلوب برای بربارداری معمولاً بین ۲۵ تا ۳۵ ساله این دوره زمانی به عنوان "دوره باروری" شناخته میشه و زنان در این سن‌ها معمولاً بهترین فرصت برای باروری دارن.

کتاب من دیگر ما رو بخرید از جلد اول شروع کنید به خوندن، برای تربیت فرزنده و عالی

واقعا درک نمیکنم میگن بذار ۵ سال بگذره! که چی بشه؟ 

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
اگه از خودم باشه ۱۰ سال بعد ولی همسرم ازم ۱۰ سال بزرگتره از طرفی بچه دوس داره خودمم تنبلی تخمدان دار ...

یعنی ۳۲ سالگی؟ اونوقت ۳۷ سالگی حوصله الانتونو دارین به بچه مشق یاد بدین؟ 

کتاب من دیگر ما رو بخرید از جلد اول شروع کنید به خوندن، برای تربیت فرزنده و عالیواقعا درک نمیکنم میگ ...

خب شما همون شب عروسی دست بکارشو!!

چیکار نظربقیه داری وا😐حتماااا شما هم طرفدارای فرزند اوری توهرررشرایطی هستی

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻