2777
2789
عنوان

حالم از هم خونه ایام بهم میخوره

211 بازدید | 11 پست

واقعا ناراحتم که مجبورم با این دونفر زندگی کنم ولی قرارداد خونه یکسالست و کلا دو ماهش گذشته ده مااااه دیگه باید اینجا بمونم با اینا. خیلی کثیفن خونه رو ایینه ی دسشویی روشویی سینک و گازو در یخچالو همممه جا رو کثیف میکنن و اشغالاشونو میچینن اینور اونور خونه. هرروزم از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب یکسره صدای ماشین لباسشویی میاد. خیلی هم خودگیرن و چون من باهاشون مهربونم تا الان دعوامون نشده وگرنه حتی سلامم نمیکنن. امروز یکیشون اومد تو اشپزخونه نگام کرد که مثلا بهش سلام کنم منم محل نذاشتم. امیدوارم کلا دیگه باهم حرف نزنیم قهر کردن با اینجور ادما خیلی خوبه اخیش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا علی از کجا پیداشون کردیآدم با هر کسی که همخونه نمیشه

دیگه مجبور بودم تنهایی نمیتونستم اجارش بالا درمیومد. اینا ام دانشجو ان و فقط کثیفی شون اذیتم میکنه و وقتی باهاشون حرف میزنمم خودگیرو پررو بودنشون رو مخه وگرنه کلا بمن چه که چجورین. اصن دیگه حرف هم نمیزنم باهاشون

عزیزم ، وقتی خودت خانم تمیزی هستی واقعا برات سخته ولی خوب سعی کن سخترش نکنی و این ده ماه رو بگذرونی

چجوری سختترش نکنم؟ ینی اشتباه کردم بهش سلام نکردم؟