2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ملک الان راکده چون دیگه مردم نمیتونن برفرض 5تومن یه خونه بخرن اما با 100هزار تومنم الان میشه طلا خرید پس ارزش طلا بیشتر از ملکه در حال حاضر .یه بنده خدایی می‌گفت 100تومن وام گرفتم با پولش دلار خریدم میگه درسته خیلی سود کردم اما کاش طلا خریده بودم پس اولین گزینه فقط طلاست 

الان برای خرید خونه وقت خوبیه چون قیمت ها مناسبه و قیمت طلا هم بالاست و در بلند مدت سرمایه خوبیه ولی ...

به نظرتون خونم رشد میکنه من 800 میلیون تا حالا از فروش طلا و خرید خونه تو ضررم طلام همچننان رشدش ادامه داره و من کارم شده گریه و زاری یه ساله یه شب درست نخوابیدم

اصلا متوجه حرف من نمیشینرشد خونه صدبرابر از طلاس

راست میگی اما الان ارزانترین خونه تو پست تمرین جا 1تومنه با حقوق ماهی 10تومن دیگه نمیشه خونه خرید اما با 100تومن میشه من خودم دیروز از اپلیکیشن میلی 25هزار تومن طلا خریدم می‌خوام بگم با کمترین هزینه میتونی طلا بخریم اما ملک‌و خودرو دیگه ارزوعه

به نظرتون خونم رشد میکنه من 800 میلیون تا حالا از فروش طلا و خرید خونه تو ضررم طلام همچننان رشدش ادا ...

فعلا که بازار مسکن توی رکوده و مشخص نیست چه زمانی از رکود خارج شه ناراحت نباشید توی جهش بعدی قیمت املاک زیان تون جبران میشه خیلی ها مثل شما طلا فروختن و خونه خریدن و الان توی زیان هستند 

کاربر آقا 

خدا کنه ملک تا چندین ساله راکد بمونه تا اونایی که چندین تا خونه دارن بفروشن و ما مستأجران صاحب خونه بشیم اینجوری تا حدودی تعادل برقرار بشه و‌نرخ اجاره میاد پایین مثل دوران احدی .نژاد