2777
2789
عنوان

دختر 6 سالم

117 بازدید | 9 پست

تو این ماه 3 بار تب کرده تب دو روزه دکتر بردم ازمایش دادم گفتن ویروسی.  پریشب تب و گوش درد کرد بردم دکتر گو عفونت کرده بود انتی بیوتیک داد دارم مصرف میکنم دوباره دیشب تا صبح تب و گو درد داشت. انتی بیوتیک کو اموکسی کلاس و بروفن برای تب.دو تا دکتر رفتم همین و مشترک دادن. خسته شدم میترسم ازین تب همش میگم، نکنه یه توده تو سرشه توروخدا تجربه دارید بگیذ

توده ربطی به تب نداره

این ویروس جدید دقیقا مقابل انتی بیوتیکه نباید مصرف کنه

با استامینوفن تبشو کنترل کن دائم مایعات گرم بده بهش 

درضمن یه دکتروخوب ببر خدای نکرده عفونت نزنه به خونش

لایک نکن خواهر منننن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این ویروس جدید همینه 

من خواهرشوهرم بچه هاش ده بار دکتر رفتن 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

برای چی بچه رو همش می‌بری دکتر من بعد سه چهار روز اگه بهتر نشه دکتر میبرمش هی داروهاشو عوض میکنن یا دوز دارو رو زیاد میکنن بدنش ضعیف میشه من روز اول اصلا بهش دارو هم نمیدم می‌ذارم بدنش مقابله کنه پاشویه میکنم و سوپ میدم بهش با آب فراوون

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

خب چرا دنبال تجربه ای ببر دکتر عکس بگیرن

چند بتر دکتر رفته تو این مدت دیشب و پریشب دکتر بودم بیمارستان مفید هم بردم کودکان. میگم دکتر خدایی نکرده چیزی نباشه عکس بگیر میگه عفونت تو گوش زیاده وقتی بی علت نیست عکس واسه چی اما دلک آروم نمیشه

برای چی بچه رو همش می‌بری دکتر من بعد سه چهار روز اگه بهتر نشه دکتر میبرمش هی داروهاشو عوض میکنن یا ...

عزمزمه یه ماهه هی تب میکنه اوایل اصلا نبردم خودمم ترجیحا میگم تب ویروسی سرماخوردگی یا انفولانزا باید خودش خوب شه اما تب 40 درجه دیگه قابل کنترل نبود 

پسر من تبای تا ۴۰ داشت ۱۰ روز یه بار ۴ روز یه بار بستری کردن اما میومدم خونه باز تب میکرد کلی دکتر ب ...

خدارو شکر. من گوش و حلق و بینی بردم گفت لوزه هاش خوبه سینوزیت گرفته بود که تحت درمان بود سینوواش استفاده می‌کرد