rr_____hhhh مدیر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 500 عنوان حاجی خیلی دوست دارم چت نامزدا رو بخونم ببینم چطور با هم چت میکنن اگه عشقتون کشیدبزارید | مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 65 پست خودم میدونم فضولم.🥺از عوارض#مجردی. با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡ دیروز | 10:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 500 من هوچکی ندارم🤨 ایبابا این بدهههه 😐😂💔 با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
روشن_ک عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 694 🤣🫶زیبا بود. پایدار. خوب زبون بازه ها میگه داشتم با عکسات دردو دل میکردم😐😂 فعلا داغه
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 500 والا دیگه شوهرمه الانم این روزا دلم میخواد خفش کنم شوهر هم قبوله حاجی بزار هرچی هس با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
velakat82 عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 3628 ایبابا این بدهههه 😐😂💔 فقط چت با مشاور دارم😂وای حتی دوستم ندارم
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 500 تو نامزدی اون تیکه ماکارونی داریمش نیست دیگه😂🤣پررنگا منم 😂(اون بوشه باشه ست اشتباه نوشتم) اوه این ازون عاشقانه ها بود🤣🫶پایدار عزیزم با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 500 تو نامزدی اون تیکه ماکارونی داریمش نیست دیگه😂🤣پررنگا منم 😂(اون بوشه باشه ست اشتباه نوشتم) چه زیبا اقا منم میخواممممم🥺🤣 با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
2020ryhn عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 6070 چه زیبا اقا منم میخواممممم🥺🤣 ععزیزم ایشالله به وقتش بهترین و مناسب ترین ادم نصیبت میشه❤
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 19205 چرا حس میکنم فرهادا عاشقم همیشه😂پایدار باشید ❤ برای من واقعا همینطوره 😍ممنون گل❤️ میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 500 الان چند روزه با هم قهریم البته مبینی تروخدا هرچیم میخوام باش درست رفتار کنم نمیشه😂 چه لجبازه. خاطره میشه برات بعدن ولی🤣پایدار عزیزم خوشبخت باشی با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
fatemeh_an19 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 2337 چه لجبازه. خاطره میشه برات بعدن ولی🤣پایدار عزیزم خوشبخت باشی لجباااز ی چی گفتیو رفتی خواهر من دوست دارم از دستش به بیابون پناه ببرم دیگه روانیم کرده این روزا روزای خوب توی راه😎✌🏻
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 500 لجباااز ی چی گفتیو رفتی خواهر من دوست دارم از دستش به بیابون پناه ببرم دیگه روانیم کرده این روزا چرا اخه؟🥺عزیزمممم. سرتو بزار تو بغلش نه تو بیابون با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
13۸۲ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5760 ۱۳ سال از نامزدیمون گذشته قبوله؟البته میدونم منتظر یه اسکرین عاشقانه بودی ولی ما همینیم😂داره راهنما ... شوهرته الان؟
fatemeh_an19 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 2337 چرا اخه؟🥺عزیزمممم. سرتو بزار تو بغلش نه تو بیابون فقد میتونم بهت پیشنهاد بدم خواستی ازدواج کنی هرگز با مردی که بازاریه ازدواج نکنی خیلی راحت خام میکننت فقد کافیه یکم ساده تر باشی بغلش😂 اصلا الان که دلم نمیخواد حتی ببینمش دوست دارم تیکه پارش کنم روزای خوب توی راه😎✌🏻