2777
2789

من شخصا خودم قبول نمیکنم

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خود سلبریتی انتخاب ب درستیه

برای آدم معمولی ریسکه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

والا من که تو رویاهام یه دور با همه سلبریتی های مورد علاقم ازدواج کردم 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

فکر نمیکنم خوب باشه اگع خوب بود اینقدر طلاق و روابط پنهانی توشون.  زیاد نبود، فک کنم یکسال هرروز سر فیلمبرداری یه فیلم عاشقانه ای خب معلومه که احساسی اون وسط شکل میگیره که. گند بزنه به زندگی  که تا الان داشتی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
فکر نمیکنم خوب باشه اگع خوب بود اینقدر طلاق و روابط پنهانی توشون. زیاد نبود، فک کنم یکسال هرروز سر ...

تو انسان های عادی هم هست ولی چون در معرض عموم نیستن تو نمیدونی

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹