2777
2789

اگه خانومی خودشو قبول داره و ب این گاهی داره با کسی رقابت نداره چون ازش یدونس ت کل جهان بنظرم موردی نداره چون طرف ب خوبی خودشو شناخت و ارزششو ارزیابی کرده 

اگه غیر اینا باشه اصلا چون فقط ب خودشو روحش آسیب میزنه

نامزد من تو کشور خودش نسبتا معروف هست 

من حساسیت به خرج نمیدم و مشکی ندارم

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو انسان های عادی هم هست ولی چون در معرض عموم نیستن تو نمیدونی

قطعا بین سلبریتی ها بیشتره بخاطر شرایط زندگیشون کمتر سلبریتی هست جدا نشده باشه، وگرنه مثلا ما تو. کل خاندان پدری و مادری یه مورد طلاق هم نداریم

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
واقعا میشه اعتماد کرد زندگی خوبی ساخت ؟

اره چرا نشه مهم ذات فرد هست

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
قطعا بین سلبریتی ها بیشتره بخاطر شرایط زندگیشون کمتر سلبریتی هست جدا نشده باشه، وگرنه مثلا ما تو. کل ...

چون اونا تو فرهنگشون طلاق براشون عادیه ، وقتی نتونن تحمل کنن بخاطر بچه نمیمونن ، ولی ماها چرا !

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

واقعا نمیشه خوسحال شد ؟

نظر شخصیمو گفتم چون شخصا از اینکه زیاد دیده بشم اذیتم و زندگی رو تو سادگی های ساده بدون توجه به بقیه دوس دارم 

شاید شما این مشکل رو نداشته باشین ولی روابط سلبریتی ها با طرفداراشون مثلا اذیت کننده باشه 

کلا به نظرم به شخصیت شمام ربط داره

خدایا شکرت🩷
چی باعث شده اینطوری فکر کنی بهم یاد بده

خیلی ادم معروف هست که سرش به زندگی خودشه 

اینم یه شغله دیگه 

یکی در خفا شاغله یکی هم مقابل چشم بقیه 

حساسیت نداره

چون اونا تو فرهنگشون طلاق براشون عادیه ، وقتی نتونن تحمل کنن بخاطر بچه نمیمونن ، ولی ماها چرا !

خب همون شرایطی که توش دارن کار میکنن باعث شده این فرهنگ بینشون جابیفته وگرنه اونا هم همه از خانواده های معمول ایرانی هستن که بعدا سلبریتی شدن

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂