2777
2789
عنوان

پسرا شماهم فک میکنید بچه دار شدید اسمشو چی بزارید❓🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 106 پست
خیلی هاش و از سریال های شبکه خانگی انتخاب کردنشهرزاد و رستا و ابراابرا فقط یه دونه شنیدم که به نظرم ...

خب چه فرقی میکنه 

مهم اینه که اسمای قشنگی انتخاب کردن

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخشیدنینی بالا حرف ا ع داره،ولی نمیتونمم چطور بنویسمش😂اگه یکی با گوشیه به دوستمون توضیح بده من با ...

چه معنی جالبی داره 

منظورتون اَبراست؟ به این میگن فتحه؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب چه فرقی میکنه مهم اینه که اسمای قشنگی انتخاب کردن

نگفتم فرقی داره اما همونجور که نصف دخترای متولد هشتاد و اویل نود ستایش هستن

الانم نصفشون رستا و شهرزاد و همتا و ابرا 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
بخشیدنینی بالا حرف ا ع داره،ولی نمیتونمم چطور بنویسمش😂اگه یکی با گوشیه به دوستمون توضیح بده من با ...

اَ

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
چه معنی جالبی داره منظورتون اَبراست؟ به این میگن فتحه؟

اره عزیزم همینه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ابر+آ =ابرآ 

جمع ابر که میشه ابرها مخففش میشه ابرا 

دیگه ته توانم این بود استارتر🤣🤣

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
فتحه ضمه کسره😂منم نمیدونم کدوم به کدوم اما منظورش بَ بِ بُاسی فتحه کدوم؟؟؟

آها منظور اَ اِ اُ هستش ، به این علامت ها میگن فاتحه و ضمه و کسره؟ 

مچکرم💚🙏🏻

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من اگر زن بگیرم بچه دار بشم اسم پسرام میزارم آریا و آرین

اگر دختر شد؟

خانومت چی شاید دوست نداشت