2777
2789
عنوان

روز بارانی مگه نباید مدارس تعطیل میشد اونم بارون با رعد و برق

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانت مدیر مدرسه اس😳خب بهش بگو مادر من این چه وضعیه

بله 

بهش گفتم میگه نمیشه که تو و دوستات بیارم داخل بقیه رو بزارم بیرون چون بقیه کلاسا امتحان میدن نمی‌تونیم بیاریمتون سالن که شلوغ نکنین 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

هرروز تعطیلتون میکنن عادت کردید ی نم بارون هم انتظار دارید تعطیل بشید

من انتظاری ندارم تعطیل کنن ولی شما بودین بچتون میذاشتین زیر بارون؟! اصلا قبول میکنین؟! 

منم نمیگم تعطیل شه یه امتحان میدیم برمیگردیم ولی زیر بارون بمونیم چی شما بودین راضی میشدین؟!

باید بچه ها رو میفرستادن تو اگه مریض بشن چی،ولی تعطیل نه،زمان ما برفم که میومد تا دوازده شب پای تلوی ...

منم همین میگم  باید مارو میبردن تو سالن 

ولی بخاطر یه سری دخترا قبول نکردن چون اونا خیلی شلوغ میکنن بقیه امتحان داشتن 

ولی گناه ما چیه بخاطر یه سری نفهم بی ادب ما بمونیم زیر بارون 

خب اینارو به مامانت بگو دیگه، مدرسه هیچوقت بخاطر بارون تعطیل نمیشه اونم وقتی فقط امتحانه

میگم چندبار بهش گفتم میگه نمیشه تو دوستان بیارم داخل بقیه بیرون بمونن نمیتونم فرق بزارم بینتون 

بعد یازدهما امتحان میدادن بخاطر یه سری نفهم بی ادب که شلوغ میکنن نذاشتن ما بریم داخل

میگم چندبار بهش گفتم میگه نمیشه تو دوستان بیارم داخل بقیه بیرون بمونن نمیتونم فرق بزارم بینتون بعد ی ...

یه سری دوستا که نه شرایط طوری باهش همه برن تو 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بچه های الان هم دلشون میخواد تا تقی به توقی خورد تعطیل بشننه عزیز من کجای دنیا به خاطر بارون تعطیل م ...

عزیزم من نمیخام تعطیل بشه ولی شما بودین راضی می‌شدین بچتون تو هوای سرد و بارون تو حیاط باشه ؟!

نه مگه بارون چیه که به خاطرش تعطیل کنن؟همینجوریشم به هزار بهانه واهی هفته ای دو سه روز تعطیل میشه وا ...

اوک بحث کردن با شما فایده ای ندارد شما درست میگین