2777
2789

منم شاغل نیستم بخاطر ش همش رو میزنم ب شوهرم حتی دوبار النگو براش فروختم اما انقد ی تومن ی تومن پس داد که نتونستم دیگه بخرم

میگیره قرض برا برادرم ک زن داره،زن خودش حاضر نیست کوچکترین مراعاتی کنه تو زندگیش برادرم هم بی زبون و بی مدیریت مادرم با این سن می‌ره کارگری که کمک بده بهش از من قرض میگیرن هزار بار کمک کردم حتی بعضی وقتا پس نگرفتم اما دیگه خسته شدم

هر چی هم میگم ولش کن خودش باید با مشکلاتش کنار بیاد گوش نمیده میگه گناه داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا زن گرفته وقتی دسش هنوز جلو مادرش درازه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
متاسفانه مادرا بخاطر پسراشون دختراشونو فدا میکنننده بگو ندارم

دقیقا 

یعنی این دفعه خیلی علنی اومد بهم گفت یه کم طلا بفروش بدم ب برادرت واقعا حرصم گرفت گفتم دوبار بی اجازه شوهرم فروختم پس هم ندادم دیگه نمیتونم

دوتا النگو فروختی😳عزیزم زندگی خودتا بچسب اگه شوهرت بفهمه میخوای چیکار کنیهمون مامان و داداشت عمرا پ ...

انقد که منو احساساتی کرد

زنگ میزد گریه میکرد می‌گفت چکش برگ شده

این دفعه علنی اومد بهم گفت طلا بفروش بده برادرت 

گفتم دوبار بی اجازه شوهرم فروختم دیگه نمیتونم

ن شما ن مادرتون دیگه نباید تلاشی برای برادرتون بکنید تا ب خودشون بیان مگه دارین برای اونا زندگی میکن ...

عزیزم مادرم اصلاااا گوشش بدهکار نیست 

با این سن کارگری می‌کنه میده ب اونا

زنگ میزنه التماس خواهش من ،میگه طلا بفروش براش

انقد که منو احساساتی کردزنگ میزد گریه میکرد می‌گفت چکش برگ شدهاین دفعه علنی اومد بهم گفت طلا بفروش ب ...

هرموقع زنگ میزنه جواب نده

اگه جواب دادی همون اول کار بگو اگه پول میخوای ندارم و قطع میکنم 

اگه دیدی داره شروع میکنه زود قطع کن که تحت تاثیر حرفاش قرار نگیری

زندگی خودتو بچسب ما بعد ازدواج مسئول زندگی خودمونیم نه خانواده هامون

دقیقا یعنی این دفعه خیلی علنی اومد بهم گفت یه کم طلا بفروش بدم ب برادرت واقعا حرصم گرفت گفتم دوبار ب ...

مادرمن از من پول میگیره واسه داداشم لباس میخره حالا داداشم خودش شاغله و انصافا خوبه ولی مادرم خیلی در حق من و خواهرم ظلم و بی انصافی کرده بخاطر برادرام

داداشت چرا سر کار نمیره؟مامانت چرا همچین پسر تن پروری رو زن داده میموند تنگ دلش خودش خرجشو میداد نه ...

نه عزیزم اتفاقا دو شیفت زیاد کار می‌کنه ،شده پوست و استخوان برا همین مادرم غصه شو میخوره

اما زنش مراعات نداره

عزیزم مادرم اصلاااا گوشش بدهکار نیست با این سن کارگری می‌کنه میده ب اونازنگ میزنه التماس خواهش من ،م ...

بخدا ک کار اشتباهی میکنه من عموم اینطوریه با ۳ تا بچه اونم دختر کمکش میدادیم از ی تایمی ب بعد هیچ کس کاری نداشت باهاش الان مجبوره میره سر کار تازه خونه هم نداره ت خونه مادربزرگم اینان

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته....