2777
2789
تقریبا هشت ساله اینجوریه.. خودم گاهی میرم بغلش.. دوست دارم خودش شوق داشته باشه

لابد توان جنسیش کم شده می‌ترسه بیاد سمتت درخواست کنی و نتونه

شایدم فکرش همیشه درگیر پوله

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سیاست داشته باش ی مدت همش از سرکار میاد برو جلو در استقبالش بغلش کن بعد کم کم کمتر کن کمتر کن بعد ی مدت میبینی از در میاد تو دنبالت میگرده ک بغلت کنه

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

اره هوایی شدم به خودش میگم احساس میکنم نمیخوای سمتت بیام میگه نه.. نمیدونم شاید غرورش نمیزاره اخه بچ ...

منم شوهرم داره از سرکار میاد،قبلس بش گفتم اصن من طرفت نمیام ببینم چقد دلتنگمی ،چون من همیشه پیشقدم بودم

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

آره خب نمیدونم شاید من شبیه شوهر شمام ولی خندم میگیره از این چیزا مثلا یهو دستم تو هواست میگیره میبو ...

لعنتی منم مثل توام 🤣🤣

البته شوهر ندارم ولی این کارا به نظرم چرته

هزارمین کاربری 😬😬😬 

بغل خوبه اگه دست بی قرار نداشته باشن😑

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
لعنتی منم مثل توام 🤣🤣البته شوهر ندارم ولی این کارا به نظرم چرته

آخه چ معنی میده آدم فکر می‌کنه داره تو توهمات زندگی می‌کنه 😐😂😂

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
اخه پیش بچمم؟؟

وا 😐😐اون بچه باید از شماها عشقو علاقه رو یاد بگیره اتفاقا پیش بچه بکنین ک بفهمه همو دوست دارین

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡