2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی حالا جدی من هر وقت طلا خریدم از فرداش شروع کرده ریزش ولی در نهایت صعودی شده و سود داده

تو همیشه طلا بخر .تو هم مثل منی😂😂

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
برای پس انداز بهترین گزینه طلای اب شده اس، پارسیان کلی تقلب توشه

من ۳ سال پیش یه ربع سکه خریدم ۳و ۷۰۰ 

یکی دوسال قبلش هم ۳ تا پارسیان ۷۰۰ و ۸۰۰ سوت خریدم البته براد داداشم با پول خودش چون مجرده و پولش دستم بود 

۲ روز پیش فروختمشون ۳ تا پارسیان رو ی هم ۳ میلیون نگرفته بودم فروختم ۱۱ میلیون و ربع سکه رو فروختم ۱۸ و یه مقدار دیگه روش گذاشتم یه سکه گرفتم ۵۶ و ۷۰۰

میگم سکه ۹۰۰ گرمی پارسیان الان چند

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
برای پس انداز بهترین گزینه طلای اب شده اس، پارسیان کلی تقلب توشه

البته طلای ابشده هم بایدازجای مطمین خریدکه ناخالصی وطلاعیارپایین بهمون نندازن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
صلوات ک سکته نزدیکه

من بابام تو بورس نزدیک ۲۰۰میلیون ضرر کرد پولشو برداشت ۳۰۰میلیون شده بود ۱۰۰میلیون طلا خرید الان همون ۱۰۰میلیون شده شده ۳۵۰میلیون شاید نوسان داشته باشه بره بالا بیاد پایین در کل میره بالا بازم به صلاحت نگاه کن😂

البته طلای ابشده هم بایدازجای مطمین خریدکه ناخالصی وطلاعیارپایین بهمون نندازن

هرطلایی احتمال تقلب داره باید هوشیار باشی در کل خوبی ابشده به بدون اجرت بودنشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
من سه سال پیش یادمه ب اون رب سکه ۶۷۰۰داده بدودم اونم تازگیا بردم بفروشم گفتن تقلبیه

سکه فاکتور نداره؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
من سه سال پیش یادمه ب اون رب سکه ۶۷۰۰داده بدودم اونم تازگیا بردم بفروشم گفتن تقلبیه

از کجا خریده بودی؟ سه سال پیش من از طلا فروشی شهرمون گرفته بودم ۳و ۷۰۰ ،دقیقا بهمن ۱۴۰۰ بود