2777
2789
عنوان

عشق شوهرم به جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 62 پست
حضانت بچه ها رو میده بهت همچین ادمی؟

اصلا بچه ها رو نمیخواد عزیزم مشکل از این بابت ندارم فقط مشکلم خونه هست که ببینم تا چند سال دیگ میتونه خونه بخره با کلک بزنم به نامم یا ن خونه داشته باشم جدا میشم فوقش دوشیفت میرم سرکار کلا میخوام تا اخرعمرم با بچه هام تنها زندگی کنم

برا همین نمیتونم حرفی بزنم

پس با همسرت صحبت کن و تهدیش کن ازش جدا می شی. اصلا هیچ چیزی هم که نباشه چون شما حساسی نباید به رفتارش ادامه بده. وگرنه آبروتونو بردار و فرار کن از دستشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرش یه سر ماموریته الان یه ماهه نیستش .. همه هم متوجه نگاهاش میشن چون خواهر شوهرم خیلی جلو این جار ...

ینی چی حسودیش میگه گه میخوره حروم زاده 

توی یه ساختمون زندکی میکنید همتون!

اخه چکار کنم چون زن داداششه نمیتونم کاری کنم

بابا چرا نتونی

وقتی حودت داری میگی فهمیدی هکش نکاه میکنه

اکر واقعا یقین داری

یکاری کن 

با مادرشوهرت قایمکی مطرح کن بیین چی میگه خب ینی جی 

بگو من میدونم ک اینا ازهم خوششون میاد چرا اومد پسرت منو گرفت بیجاره کرد بنی چی 

بم میگ شکاک و مریض

از عقد فهمید خونوادت فهمیدن،خونواده شوهرت هم از این موضوع شما خبر دارن؟

اگه میتونی به خواهرشوهرت بیشتر نزدیک و صمیمی شو ولی همه ی راز و مسائل زندگیتو بهش نگو درحدی که بهش مشکلت رو بگی و ازش بخای به کسی نگه و بهت کمک کنه یا با جاریت صحبت کنه یا با برادرش

اره میدونم واقعا با شوهر بی شعور نمیشه زندگی کرد

الان خدا شانسی بهت داده یه سری آدم هم هستن دارن راهنماییت میکنن فقط از موقعیتت الانت سود ببر فرار کن اول تحقیق کن بعد اگ رابطشون برات ثابت شد طلاق بگبر حتی اگ پدرمادرت به زور بگن برگرد خودت پافشاری کن وگرنه مثل من دوتا بچه میافته گردنت اونموقع به خاطر خرج بچه مجبوری زندگی زوری تحمل کنی

ب نظرم به هیچکس از خانواده شوهرت نگو باعث جنگ دعوا دلخوری میشه فقط خودت اول تحقیق کن از اون راههای که گفتم سر از کارش دربیار اگ میتونی  ببین روزا کجا میره اگ بتونی ضبط صدا بگیری عالیه نصب کن تو ماشینش اگ بره سوارش کنه یا بهش زنگ بزنه سریع میفهمی

مثلا چیکار میکرد؟؟

اولش که تازه ازدواج کرده بودم متوجه رفتارش نبودم فکر میکردم مثل خواهرش می‌دونه ولی ی کم که گذشت دیدم نه ی حوریه ی حس بدی بهم میده  شش دنگ حواسش به من بود اگه سر سفره چیزی میخواستم مثل جت سری اون وسیله یا اون خوردنی رو میداد بعد کل روز خونه بود چون بیکار بود اون موقع من و خواهر شوهرم خونه تمیز میکردیم آشپزی میکردیم همش چشمش به من بود یا میومد کمک من که قبول نمی‌کردم یا کلا کار رو ول میکردم میرفتم سراغ کار دیگه  معذرت میخواهم میرفتم سرویس بهداشتی منتظر با شش تا چشم نگاهم میکرد😭(اینو به خواهر شوهرم گفتم  قبول نکرد)دیگه دستم اومده بود صبر میکردم خبر مرگش می‌رفت پیش دوستش میرفتم سرویس یا هر کار که میخواستم 

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘