2777
2789
خوب هر رشته ای سختی خودش رو داره

منم همینو میگم

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

بخند عزیزم ولی اگه انسانی بودی همچین چیزی نمیگفتی

ببین من نمیگم انسانی آسونه 

بله فرهنگیان هم از تاپ ترین رشته هاشه و بسیار طرفدار داره ولی جدا از سختی رشته ها کنکور انسانی پارسال ۳۸۴ هزار شرکت کننده داشته تجربی ۵۰۱ هزار باز بگین قبولی فرهنگیان انسانی مثل پزشکی تجربی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من نمیگم انسانی آسونه بله فرهنگیان هم از تاپ ترین رشته هاشه و بسیار طرفدار داره ولی جدا از سختی ...

دانشگاهاش چقد ظرفیت داشتن

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

ببین اینو دیگه همه میدونن پزشکی اولین رشته ای هس که ظرفیتش در مقایسه با متقاضی هاش خیلی کمهشما کنکور ...

نه

درسته سخته منم نمیگم آسونه 

ولی پزشکی مصاحبه نداره

فرهنگیان مصاحبه داره تحقیق هم داره 

یه نفر ی چرت و پرتی پشت سرت بگه زحمت سه سال کنکورت هواست

نهدرسته سخته منم نمیگم آسونه ولی پزشکی مصاحبه ندارهفرهنگیان مصاحبه داره تحقیق هم داره یه نفر ی چرت و ...

من خودم قبولی فرهنگیان بودم انصراف دادم انتخاب رشته کردم که پزشکی بیارم چون خیلی علاقه داشتم وگرنه به نظرم فرهنگیان بسیار تا بسیار شغل خوبیه منتها شما مغلطه نکن از اول داری میگی رشته ی تجربی از انسانی آسونه تره بعد میگی هر رشته ای سختی خودشو داره

دقیقا همینه هر رشته سختی خودشو داره پس بیا سختی پزشکیوبا فرهنگیان مقایسه نکنیم

من هر دو مسیر رو رفتم فرهنگیان با وجود مصاحبه و همه ی سختیش باز برام راحت تر از کنکور تجربی بود 

من خودم قبولی فرهنگیان بودم انصراف دادم انتخاب رشته کردم که پزشکی بیارم چون خیلی علاقه داشتم وگرنه ب ...

منننن کی گفتم اسوننن تره

برو صفحه‌ اولی گفتم در ی حده

گفتن تجربی سخت تره گفتم انسانی فلان کتابو داره تجربی فلان کتابو جفتش سخته 

منننن کی گفتم اسوننن ترهبرو صفحه‌ اولی گفتم در ی حدهگفتن تجربی سخت تره گفتم انسانی فلان کتابو داره ت ...

شما تجربی خوندی؟! پس اصلا مقایسه نکن بیخیال 

انسانی و تجربی در یه حده؟! برو از بهترین دانش آموز های انسانی بپرس روزانه ۰قدر مطالعه دارن بعد از یه دانش آموز متوسط تجربی بپرس روزانه چقدر مطالعه داره اون وقت میفهمی در یه حد نیستن 

اعصابم خورد شد🤦‍♀️ بیخیالما نمیتونیم هم رو قانع کنیم

شما تجربی خوندی؟! پس اصلا مقایسه نکن بیخیال انسانی و تجربی در یه حده؟! برو از بهترین دانش آموز های ا ...

مطالعه هم دست آدمه

من داداشم کم‌ کمش روزی هفت هشت ساعت میخوند

بعضی شبا نمیخوابید انسانی بود

ولی دیگه انسانی که اسون تره 

حق با شماست

در پناه حق😊

مطالعه هم دست آدمهمن داداشم کم‌ کمش روزی هفت هشت ساعت میخوندبعضی شبا نمیخوابید انسانی بودولی دیگه ان ...

ببین کلا شما حرف منو نمیفهمی

بله مطالعه دست خود آدمه ولی انسانی رو با مثلا ۸ ساعت هم میشه نمره ی خوب آورد یا دامشگاه خوب قبول شد

ولی تجربی با زیر ده ساعت مطالعه خیلی از درس عقب میفتی

یا علی✋️

ببین کلا شما حرف منو نمیفهمیبله مطالعه دست خود آدمه ولی انسانی رو با مثلا ۸ ساعت هم میشه نمره ی خوب ...

آره من نفهمم 

درسته

ببخشید اگه تجربی دبیرستان آسونه خوب قبولی کنکورشم باید راحت باشه دیگه😐نه خیر تجربی راحت نیس جزو سخت ...

نه عزیزم اتفاقا دروس دبیرستان تجربی اسون هستن قبولی کنکورش سخته

این دوتا باهم فرق میکنن 

البته از شما انتظاری نیست اینو درک کنید

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
جدی؟! از من انتظاری نیس؟! من این مسیرو دو سال تا اینها رفتم

منظور درک وفهم شماست

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹