2777
2789
انگور شیرین است شیرین همسر خسرو است پس شیرین انگور استچه اتفاقی افتاده که این جمله اشتباه شدهاین تاز ...

میه که طعم انگور شیرینه همسر خسرو نامش شیرینه 

پس انگور طعم شیرین داره 😂🤧

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

نخوندم به عنوان رشته درسیولی کتاب های دوستم رو تابستون ها میخوندم

خب اگ بخوای هدفمند بخونی برا کنکور خیلی سخته جدی

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میه که طعم انگور شیرینه همسر خسرو نامش شیرینه پس انگور طعم شیرین داره 😂🤧

استغفرالله

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

آره میگم که ساده ترین مثالشهشما حجم فلسفه منطق و تاریخ و عربیشو نمیبینین منم نمیگم تجربی آسون ترهولی ...

عربی دینیش دو فصل بیشتره شده اختصاصی

شماهم هندسه و زیست بخونین ولی زیست بجای ۲۴ فصل

۲۰ فصل بخونین 

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

عربی دینیش دو فصل بیشتره شده اختصاصیشماهم هندسه و زیست بخونین ولی زیست بجای ۲۴ فصل۲۰ فصل بخونین

اول ک من انسانی نیستم

ولی بازم هزارتا دلیل منطقی بیاد میگین تجربی سخت تره 

من دیگه ترجیح میدم بحث نکنم 

از نظر دروس دبیرستان دارم میگم نه قبولی دانشگاه

ببخشید اگه تجربی دبیرستان آسونه خوب قبولی کنکورشم باید راحت باشه دیگه😐

نه خیر تجربی راحت نیس جزو سخت ترین رشته های دیگه حالا نمیخواید حقیقت رو بپذیرید بحث دیگه اس

ببخشید اگه تجربی دبیرستان آسونه خوب قبولی کنکورشم باید راحت باشه دیگه😐نه خیر تجربی راحت نیس جزو سخت ...

قبولی پزشکی تو تجربی برابره با قبولی معلمی تو‌ انسانی

اینم من نمیگم اکثر مشاورایی که داشتم میگن

ریاضی فیزیک انقد داوطلباش کمه که دوسال دیگ از داوطلبان کنکور جدول ضرب میپرسن بعد دانشگاه تهران قبولشون میکنن میکنن

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

😂باشه🤦‍♀️

بخند عزیزم ولی اگه انسانی بودی همچین چیزی نمیگفتی 

😂باشه🤦‍♀️

ول کنین 

میگم من هفتم ۱۰ شدم نهم هم ۱۰ آخر سر یعنی شهریور البته مشکل پیش اومد برام الان نهمم چند بشم ریاضی یه الویتی حتا د میارم تجربی؟ که بتونم غیر دولتی برم

بخند عزیزم ولی اگه انسانی بودی همچین چیزی نمیگفتی

آره انسانی ها خیلی خوندیا سنگینه 

تجربی هم علوم و ریاضی ...

هر دو حق دارین ولی با این وجود که تخصصتون فرق داره نمیتونین نظر بدین گوگلم غلت کرد